A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
 • HAJPLUSZ+ hajbeültetés rendszer!

  Egy napos FUE hajbeültetés,
  akár 5-6000 hajszállal

  6-7 óra tiszta műtéti idő alatt eredményes, természetes hatású hajbeültetést biztosítunk Önnek előnyös díjért:  FUE hajbeültetés alacsony áron+ 10% engedmény! Legújabb WAW FUE SYSTEM 2.0 technika!

 • Wayne Rooney hajbeültetése

  Wayne Rooney hajbeültetése...

  A Sikos Klinikán Ön ugyanazt az eredményes FUE hajbeültetést kapja, mint Rooney!
  Különbség: Nálunk ez a műtét lényegesen olcsóbb és sokkal rövidebb!

 • Legújabb FUE hajbeültetés nálunk

  Legújabb WAW FUE hajbeültetés Trumpet FUE tűkkel !

  Sikos Klinikán a legjobb minőségű különleges "Trumpet punch" körkéseket alkalmazzuk  a legújabb technikájú WAW FUE System gépi FUE hajbeültetéseinknél.

   
 • Hajbeültetés referenciáink meggyőzőek

  Referenciáink meggyőzőek!

  SOK  KÖZELI, EREDETI ÉLES KÉPEN láthatja nemzetközi szintű eredményeinket. 
  Több mint 25 éves tapasztalat, hiteles tudás, barátságos, biztonságos ellátás! 

FUE hajbeültetés jellemzői:+3620 3733087

FUE hajbeültetés kiváló eredménnyel, 2839 graft (5611 hajszál) beültetése után mindössze 7 hónappal
FUE hajbeültetés kiváló eredménnyel, 2839 graft (5611 hajszál) beültetése után mindössze 7 hónappal.Sikos dr. páciense

Mit jelent a FUE hajbeültetés?

FUE hajvétel a fejbőr keresztmetszetéből nézve
Legújabb FUE gépi hajbeültetési eszköz
FUE gépi hajbeültetési eszköz kézidarab
WAW FUE SYstem
WAW FUE System pedál
Hybrid Trumpet Punch
Hybrid Trumpet Punch

FUE hajbeültetés, a hajtüsző egységek egyenkénti kivételét jelenti pontszerű sebzésekből az adóhelyről.
A legelterjedtebb, népszerű és hatékony módszer a világon az egységenként végzett FUE HAJBEÜLTETÉS!
FONTOS: CSAK EGYFAJTA FUE HAJBEÜLTETÉS létezik! Minden más elnevezés 
ugyanazt a módszert jelenti és csak reklámfogás! 

VigyorA nemzetközi szakmai gyakorlatban ma elérhető legújabb hajbeültetés eljárás, az ún. Follicular Unit  Extraction - FUE hajbeültetés módszer.
A Sikos Klinikán  a legújabb FUE hajbeültetés technikák alkalmazásával végezzük műtéteinket. FUE hajbeültetés, egyenkénti kihúzásos technika esetében a hajvétel során az átültetésre kerülő hajtüsző egységeket ( graftokat - follikuláris egységeket)  speciális mikrosebészeti körkéssel, nagy nagyítás alatt egyenként körbevágjuk,  és az így keletkezett, hajszálakat tartalmazó picinyke szövethengereket (graftokat) egyenként húzzuk ki az adóhelyről. Az ilyen módon kinyert graftok egyenként ültetjük be a hajhiányos területre. Az eljárással teljesen természetes eredményt, nagyon jó hajas megjelentést tudunk biztosítani.
FUE hajvételi technika - Minimális kellemetlenséggel jár, látható nyom nélkül gyógyul
FONTOS: CSAK EGYFAJTA  FUE HAJBEÜLTETÉS létezik! Minden más elnevezés ugyanazt a módszert jelenti és csak reklámfogás!  

Gépi FUE hajbeültetés a legjobb, legújabb eszközökkel

A klinikánkon alkalmazott gépi FUE hajbeültetés, hajvételi technika az egyik fő biztosíték az eredményes hajbeültetésre! A Sikos Klinikán többfajta berendezés és eszköz áll rendelkezésre a gépi hajbeültetéshez. Ezek közül mindig az adott pácienshez igazodva választjuk ki a megfelelőt.

KÜLÖNLEGES!
2016 novemberétől Magyarországon először és egyedülállóan alkalmazzuk a "WAW FUE SYSTEM" berendezést és a hozzávaló "Hybrid Trumpet Punch" tűket.
Ez a rendszer többfajta újításon alapszik amivel még jobb minőségben lehet biztosítani a FUE hajvételt. Maga a hajvételi berendezés egy igen érzékeny pedálba szerelt motor, amely a kézidarabban lévő punch kés ( FUE tű) oszcillációs mozgását idézi elő, ezzel biztosítva a könnyű és biztonságos graft vételt még nehezen kezelhető fejbőrökben is. Az eszközhöz tartozó"trombita" FUE tűk szintén a sérülésmentes FUE hajvételt szolgálják. 
A  legújabb WAW FUE System 2.0 vezeték nélküli Bluetooth alkalmazással lehetővé teszi a hajvételi eszköz és a punch tű sebességének, oszcillációjának és behatolási szögének még pontosabb és hatékonyabb beállítását telefonról vagy tabletről.  

 Más esetekben Klinikánkon a FUE hajbeültetést a szakmailag legelismertebb, legjobb minőségű FUE SUPERPUNCH és WAW Hybrid Trumpet körkésekkel is végezzük!
Az ilyen módon kinyert graftokat ültetjük be ezután a hajhiányos részekre, ahol dús, természetes hajas megjelenését érünk el. 

Minden hajbeültetés hegekkel jár, de ezek egyáltalán nem láthatóak a hajban. A FUE tűkkel ejtett sebzések körkörösek, ezért még az 1 mm-es körkés sem hagy nagyobb heget, mint kisebb társai.

EGY NAPOS, rövid idejű FUE hajbeültetés sok hajjal
Kb. 2500 graftos ( kb. 5000 hajszálas) hajbeültetés műtétet egy műtéti napon, 6-7 óra alatt el tudunk végezni! 
Különleges gyakorlatunkkal klinikánkon gyorsan, rövid műtéti idő alatt nagy mennyiségű hajat (óránként akár 800-1200 teljes, jó minőségű graftot nyerhetünk ki) és ültetünk át ultrafinom technikával. Csak egy napos hajbeültetéseket végzünk!

 Videó a FUE technikáról az oldal alján látható.

FUE hajvétel a fejbőr felől és a fejbőr szintjében nézve
             FUE hajbeültetésnél körkéssel vágjuk ki a hajtüsző egységeket a fejbőrből                            Hajtüsző egység ( graft) kihúzása       
Hajtüsző egység körbevágása Hajtüsző egység graft kihúzása
Hajtüsző egység körbevágása  Hajtüsző egység graft kihúzása
Ezeken a képeken a fejbőr felől látható a FUE hajvétel, de a fejbőr keresztmetszete csak a magyarázat okán látható, a FUE műtét során nincs metszés, csak az első két képen szereplő pontszerű kimetszés!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adóhelyen nyomtalan!

A fej hátsó-oldalsó területén a műtét előtt a hajat  leborotváljuk kb. 1 mm rövidségűre, így lehet a technikát megfelelően alkalmazni. Kisebb hajmennyiségnél részleges nyírás is lehetséges. A műtét után kb. 5-10 nap alatt megnő a haj, a műtéti nyomokat teljesen eltakarja. FUE kihúzásos hajvétel esetén  a teljes biztonsági zóna a rendelkezésünkre áll, és még több műtét elvégzése után sem ritkítjuk meg a hajat az adóhelyen úgy, hogy az akármennyire is látható vagy zavaró lenne. Még több információ, képek a FUE hajbeültetésről, FUE hajvételről itt található...

Adóhely FUE hajbeültetés előtt, közvetlenül után 2430 graft kivétele után és 2 héttel, teljesen gyógyultan

Gyors gyógyulás FUE hajbeültetés után!

A FUE hajbeültetés technika természetéből adódóan az adó és a befogadóhelyen is gyors gyógyulással és kevés kellemetlenséggel lehet számolni. Duzzanat nincs, vagy alig, a fejbőr kb. 5-7 nap alatt regenerálódik. A haj gyorsan nő, így már kb 7-10 nap után teljes gyógyulással lehet számolni. Az adóterületen maradó kicsiny pontszerű hegek még rövid hajban (2-3 mm)  sem látszanak. Erről többet itt olvashat...

Legújabb FUE hajbeültetés technikák alkalmazása a Sikos Klinikán

Gyors hajbeültetés műtét, teljes hajnövekedés, természetes és dús hajzat - ezt biztosítjuk Önnek. Legfejlettebb FUE hajátültetés technikák, gépi FUE hajvétel alkalmazásával és kiterjedt gyakorlatunkkal naponta akár 2500-2800 graft-hajtüsző egységet (kb. 5000-6000 hajszál)  ültetünk át kb.  6-7 óra tiszta műtéti idő alatt.  Erről többet itt olvashat

Sikos Klinikán tudjuk, hogy mitől lesz eredményes a FUE hajbeültetés.

A sikeres hajbeültetés biztosítéka a korszerű eszközök, technikák alkalmazásán felül mindig a kiemelkedő sebészi tapasztalat, ügyesség. A Sikos Hajbeültetés Klinikán a személyes konzultációt és a hajbeültetés műtétet dr. Sikos Géza, hajbeültetésben 20 éves gyakorlattal rendelkező plasztikai sebész szakorvos személyesen végzi! Erről többet itt olvashat...  

Hogyan történik a FUE hajbeültetés?
Hogyan történik a FUE hajbeültetés? 

 

 

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Hajbeültetés túl fiatalon - vigyázat!

2017.09.30.

Fiatalembereknek nem kell rögtön hajbeültetésen gondolkodni, ha hajhullásuk elkezdődik.Sok 17 -19- 22 éves fiatalember, akik észlelik többnyire öröklődő, az átlagosnál nagyobb mértékű hajhullásukat...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Szeborrea és hajbeültetés

2017.09.19.

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /FUE-hajbeultetes.html