A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
 • HAJPLUSZ+ hajbeültetés rendszer!

  Egy napos FUE hajbeültetés,
  akár 5-6000 hajszállal

  6-7 óra tiszta műtéti idő alatt eredményes, természetes hatású hajbeültetést biztosítunk Önnek előnyös díjért:  FUE hajbeültetés alacsony áron+ 10% engedmény! Legújabb WAW FUE SYSTEM 2.0 technika!

 • Wayne Rooney hajbeültetése

  Wayne Rooney hajbeültetése...

  A Sikos Klinikán Ön ugyanazt az eredményes FUE hajbeültetést kapja, mint Rooney!
  Különbség: Nálunk ez a műtét lényegesen olcsóbb és sokkal rövidebb!

 • Legújabb FUE hajbeültetés nálunk

  Legújabb WAW FUE hajbeültetés Trumpet FUE tűkkel !

  Sikos Klinikán a legjobb minőségű különleges "Trumpet punch" körkéseket alkalmazzuk  a legújabb technikájú WAW FUE System gépi FUE hajbeültetéseinknél.

   
 • Hajbeültetés referenciáink meggyőzőek

  Referenciáink meggyőzőek!

  SOK  KÖZELI, EREDETI ÉLES KÉPEN láthatja nemzetközi szintű eredményeinket. 
  Több mint 25 éves tapasztalat, hiteles tudás, barátságos, biztonságos ellátás! 

Sikos dr. hajbeültetés szakmai továbbképzései, nemzetközi előadásai az elmúlt években

VigyorA Sikos Hajbeültetés Klinika nagy hangsúlyt fektet arra, hogy folyamatosan figyelemmel kísérje a hajbeültetés újdonságait. Ennek érdekében a Klinika vezetője rendszeresen vesz részt tudományos találkozókon, továbbképzéseken. Az itt szerzett tudást szerint folyamatosan frissítjük ellátási rendszerünket és alkalmazzuk a legújabb technikákat és eszközöket.  Ezzel egyidőben fiatal kollégák oktatásában is tevékeny részt vállallunk.

Hajbeültetés workshop Tenerife, Spanyolország 2016.11.11-13

Sikos dr. részt vett a World Fue Institute által szervezett nagyon hasznos workshopon, melyet dr. Koray Erdogan (török), dr. Jose Lorenzo (spanyol), dr. Tony Ruston (brazil), dr. Bijan Feriduni (Belgium), dr. Chauco (Argentina), dr. Ron Shapiro (USA), dr. Alex Ginzburg ( Izrael) , dr Lupanzula(Belgium), dr. Rahal (USA) vezettek.
A FUE technika és a hajbeültetés minden részletét magába foglaló tematika sok segítséggel szolgált úgy a kezdő, mint haladó orvosok számára.
Fontos témák voltak a teljesség igénye nélkül: Manuális FUE, gépi FUE eszközök és berendezések, közte a legújabb dr. Trivellini féle MAMBA és dr. Devroye féle WAW System FUE gépi hajvételi eszközök, a legújabb FUE punch fejlesztések (trumpet, flat stb.) és újfajta implanter (KEEP implanter). Donor terület kezelése, az ún. Fedési Érték ( Coverage Value) számítása a pontos műtéti tervezés érdekében. FUE technika hajbeültetés, testszőr átültetés, szempilla beültetés, szemöldök beültetés területén. FUE hajbeültetés hosszú hajban ( kisérleti fázisban). Az elméleten kívül 3 napon keresztül láthattunk műtéteket is az említett doktoroktól, és megfigyelhettük a műtétek részleteit is.

1. World FUE INstitute workshop    1. World FUE INstitute workshop

 

Hajbeültetés workshop Brüsszel, Belgium 2014.06. 13-15

dr. Sikos Géza  részt vett a dr. Jean Devroye vezetésével a FUE és FUT hajbeültetés aktuális technikai és elméleti kérdéseiről tartott workshopon.

ISHRS Hajbeültetés Továbbképzés Dr. Bessam Farjo szervezésében
Manchester, Anglia  2013. április 29-30

Sikos dr. FUE továbbképzés dr. Sikos Géza, mint meghívott FUE hajbeültetés szakértő műtéti bemutatót tartott a gépi FUE hajbeültetésről.
A továbbképzésen bemutatót tartó sebészek a
világ vezető hajbeültetés sebészei közül kerültek ki.
dr. Sikos Géza, mint meghívott FUE hajbeültetés szakértő műtéti bemutatót tartott a gépi FUE hajbeültetésről.

 

      

 

 

 

 

 

Sikos dr. részt vett a Hajkutatási és FUE Hajbeültetés továbbképzésen Isztambulban 2011 májusban.

Legújabb hajbiológiai kutatási eredmények és FUE hajbeültetés technikák a világ vezető sebészeinek részvételével

Különleges esemény színhelye volt 2011. májusban a Transmed klinika Isztambulban. A nemzetközileg jól ismert hajbeültetés klinika vezetője, dr. Melike Kulahci által szervezett ISHRS workshopon részt vett a szakma több tucat jeles képviselője a világ minden részéről Ausztráliától Svédországig, az Egyesült Államoktól Koreáig. A továbbképzési izgalmas témái a hajbiológai kutatások legfejlettebb eredményeit és jövőbeli lehetséges kezelési lehetőségeit, valamint a ma elérhető legeredményesebb hajbeültetési technikák elméleti és gyakorlati ismertetését ölelték fel. A vezető hajsebészek közül műtéti bemutató tartott  dr. Jerry Wong (lateral slit technika) dr. Jennifer Martinick, dr. Ron Shapiro (hajvonal képzés, "dense packing") dr. Bob Haber és dr. Bessam Farjo ( mindketten az ISHRS előző elnökei) műtéti tervezés és befogadó terület ellátása, valamint dr. Jerry Cooley az Acell Matristem alkalmazása a befogadó és az adóhelyen. A Transmed orvosai az igen gyors és eredményes gépi FUE technikákat (motorizált FUE hajvétel) demonstrálták.

Elméleti témák között szerepelt a prostaglandinok, bimatoprost hatása hajnövekedésre, extracelluláris matrix alkalmazása, PRP és LLT (alacsony frekvenciájú lézer) alkalmazása, hajbiológiai kutatások, hajtüszők neogenesise- azaz hajtüszők tenyésztése sejtekből, hajmultiplikáció (hajklónozás) lehetőségei, thymus peptidek alkalmazása és sok más ígéretes kutatási eredmény, melyek igen valószínűleg fontos szerepet fognak játszani a jövőben a kopaszodás, hajhullás kezelésében.

dr. Farjo műtét közben

 

dr. Ron Shapiro és dr. Sikos

dr. Bob Haber és dr. Sikos

dr. Besssam Farjo és dr. Sikos

dr. Besssam Farjo és dr. Sikos

Sikos dr. Istanbul kongresszuson

Sikos dr. sikerrel szerepelt a 2009 -es ISHRS kongresszuson Amszterdamban

 Sikos dr. sikeres előadást és video bemutatást tartott FUE hajbeültetésről a 17. ISHRS kongresszuson a szakma néhány vezető sebészével együtt. A FUE hajbeültetés szekcióban Sikos dr. együtt szerepelt dr. Harris-al, dr. Lorenzoval és dr. Baumannal, a technika ismert szakértőivel.


 

Sikos dr. FUE hajbeültetés továbbképzésen Denver, 2006 április

drs. Rassman, Harris, Sikos

dr. W. Rassman, dr. J. Harris és dr. Sikos Denverben a  találkozó szünetében

Sikos dr. FUE továbbképzési diplomája

A FUE kurzus elvégzést igazoló diploma

2006 április 21-23 között került megrendezésre az ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) regionális FUE workshopja ( szakmai továbbképző fórum ) Denverben (Colorado, Egyesült Államok), melyen részt vett dr. Sikos Géza, a Sikos Hajbeültetés Klinika vezetője. A workshop témája a follikuláris extrakcióval  (FUE) történő hajbeültetés technika alkalmazásának ismertetése és a tapasztalatok összegzése volt, illetve  a téma avatott és hozzáértő szakérőivel lehetett találkozni és ismereteket cserélni. Az elméleti előadásokon kívül 3 napon keresztül lehetőség nyílt arra, hogy a kurzus hallgatói műtétekben vegyenek rész a vezetőkkel együtt.

11 országból 25 résztvevővel zajlott a rendezvény. A előadók és a műtétek bemutatói a szakma vezető sebészei közül kerültek ki, akik már több év óta gyakorolják az extrakciós donorvételi technikát. A kurzust dr. James Harris vezette, az ő rendelőjében zajlottak a beavatkozások. Dr. Harris az általa bevezetett SAFE-Scribe módszert és eszközt ismertette a résztvevőkkel, mely ismert technika a FUE módszert gyakorlók körében. dr. Paul Rose (az ISHRS 2006. évi elnöke), dr. Mark DiStefano és dr. William Rassman voltak még az előadók, mindannyian egyéni technikákról, eszközökről és több éves tapasztalatról számoltak be. Nagyon érdekes volt hallani tőlük, hogy az extrakciós technika a hajátültetésre jelentkezők között kb. 10%-nál jön szóba, egyébként a többi esetben a csík technika alkalmas legjobban a paciensek eredményét biztosítani. Szintén nagyon hasznos volt megismerni azt a sok információt, amelyeket a résztvevők ( maguk is sok tapasztalattal rendelkező kollégák) egymást között osztottak meg. Sikos dr. az itt szerzett ismereteket jól tudja majd hasznosítani paciensei ellátásánál.

Sikos dr. meghívott előadó volt az európai plasztikai sebészeti szakvizsga (EBOPRAS) kurzuson hajbeültetés témában. Budapest, 2006 november.

Ebopras kurzus diploma

2006 november 7-9 került megrendezésre dr. Gulyás Gusztáv vezetésével Budapesten az EBOPRAS (European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery) szokásos évi európai szakvizsgája, illetve az ezt megelőző kurzus.Európa 24 országából jöttek kollégák, hogy letegyék a vizsgát. Az európai szakvizsga nagyon magas szintű felkészültséget igénylő vizsga, melynek sikeres letétele garancia arra, hogy az illető orvos könnyen találhat munkát az európai unió bármely országában. Jelentősége így elsősorban szakmai presztizsében rejlik.

A vizsgáztatók a legjelentősebb európai plasztikai sebészek közül kerülnek ki. A vizsgát megelőző felkészítő -összefoglaló kurzuson az adott szakterületen elismert orvosok tartanak  előadást a jelölteknek és érdeklődőknek.

Ebben az évben a hajátültetés (hajbeültetés, hajtranszplantáció ) témakörben dr. Sikos Gézát kérték fel az átfogó ismertető előadás megtartására Hair Restoration Surgery címmel, ami komoly szakmai megtiszteltetésnek számít. A sikeres előadás után a szakvizsgajelöltek kiemelt érdeklődése tanúsította a tevékenység iránti fokozott figyelmet.

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Hajbeültetés túl fiatalon - vigyázat!

2017.09.30.

Fiatalembereknek nem kell rögtön hajbeültetésen gondolkodni, ha hajhullásuk elkezdődik.Sok 17 -19- 22 éves fiatalember, akik észlelik többnyire öröklődő, az átlagosnál nagyobb mértékű hajhullásukat...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Szeborrea és hajbeültetés

2017.09.19.

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /FUE-tovabbkepzes-Sikos.html