HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
 • HAJPLUSZ+ hajbeültetés rendszer!

  Egy napos FUE hajbeültetés,
  akár 5-6000 hajszállal

  6-7 óra tiszta műtéti idő alatt eredményes, természetes hatású hajbeültetést biztosítunk Önnek előnyös díjért:  FUE hajbeültetés alacsony áron+ 10% engedmény! Legújabb WAW FUE SYSTEM 2.0 technika!

 • Wayne Rooney hajbeültetése

  Wayne Rooney hajbeültetése...

  A Sikos Klinikán Ön ugyanazt az eredményes FUE hajbeültetést kapja, mint Rooney!
  Különbség: Nálunk ez a műtét lényegesen olcsóbb és sokkal rövidebb!

 • Legújabb FUE hajbeültetés nálunk

  Legújabb WAW FUE hajbeültetés Trumpet FUE tűkkel !

  Sikos Klinikán a legjobb minőségű különleges "Trumpet punch" körkéseket alkalmazzuk  a legújabb technikájú WAW FUE System gépi FUE hajbeültetéseinknél.

   
 • Hajbeültetés referenciáink meggyőzőek

  Referenciáink meggyőzőek!

  SOK  KÖZELI, EREDETI ÉLES KÉPEN láthatja nemzetközi szintű eredményeinket. 
  Több mint 25 éves tapasztalat, hiteles tudás, barátságos, biztonságos ellátás! 

Ezt a blogot a Sikos Hajbeültetés Klinika, és dr. Sikos Géza plasztikai sebész, hajbeültetés specialista szerkeszti.  Szándékunk, hogy elérhetőek legyenek a legújabb érdekességek, újdonságok, tájékoztatások, azoknak akik kopaszok, vagy kopaszodnak. Tanácsainkat, tapasztalatainkat, véleményünket több mint 20 éves gyakorlat alapján írjuk meg. Találhatnak itt még ezen kívül képeket, videókat is a korszerű hajbeültetés lehetőségeiről, eredményeiről és más a hajhoz, hajbeültetéshez kapcsolódó témákról.
* Görgesse az oldalt lefelé az összes poszt megtekintéséhez.

weboldal címe: www.shklinika.hu  |  Tel: (361) 209 29 30  |  E-mail: info@sikos.hu

Hajbeültetés Blog

2017.09.30

Hajbeültetés túl fiatalon - vigyázat!

Fiatalembereknek nem kell rögtön hajbeültetésen gondolkodni, ha hajhullásuk elkezdődik.Sok 17 -19- 22 éves fiatalember, akik észlelik többnyire öröklődő, az átlagosnál nagyobb mértékű hajhullásukat, vagy már látható kopaszodásukat gondolja, hogy hajbeültetéssel megelőzheti a kopaszodását. Sajnos ez nem így van, sőt a túl korán végzett hajbeültetés sok keserűség okozója lehet később. 

Tovább a teljes bejegyzéshez >>

 

2017.09.19

Szeborrea és hajbeültetés

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>

 

2016.10.18

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>

 

2016.05.22

FUE hajbeültetés kiterjedt kopaszág esetében két műtéttel, 5114 graft, 10568 hajszál átültetése

Két lépcsős FUE hajbeültetés nagy hajhiány fedése gépi FUE hajbeültetés technikávalPáciensünk középkorú férfi, Norwood VI. fokozatú hajhiánnyal. Ahogy a képeken látszik ez már kiterjedt kopaszodást jelent, kb. 50.000 szál hiánnyal. Megoldás: FUE hajbeültetés,5114 grafttal a Sikos Klinikán!

Tovább a teljes bejegyzéshez >>

 

2016.01.21

Minőségellenőrzés, minőség biztosítása hajbeültetés során

Minőség ellenőrzés, minőség biztosítása hajbeültetés során.  A Sikos Klinikán végzett  hajbeültetés műtétek során minden lépést többszörösen ellenőrzünk, és minőségi kontrollnak vetünk alá.

Tovább a teljes bejegyzéshez >>

 

2015.10.07

Milyen hajsűrűség érhető el hajbeültetésnél?

KÉRDÉS: Eddigi ismereteim szerint hajbeültetésnél 40-60 graft/cm2 sűrűséggel lehet a homloki területen jó és természetes eredményt elérni. SIKOS DR. VÁLASZA: Készítsünk egy egyszerű számítást, átlagos (körülbelüli) hajszálszám, hajsűrűség adatok és kopaszodási fokozatok alapján. A feltételezett adatok és számítások való tényeken alapulnak és jó átlagot reprezentálnak, de természetesen az egyes esetekben ettől jelentős eltérés is lehetséges.

Tovább a teljes bejegyzéshez >>

 

2015.07.24

Hajbeültetés szakállból

Ha a fejen lévő adóhely  (fej hátsó-oldalsó részén lévő hajas fejbőr területe) már kimerült, akkor jön szóba, a szakállszőrzet mint adóhely, hajbeültetés szakállból. Szakáll szőrzettel történő hajbeültetés vagy más szőrzetpótlás nagyon jó eredménnyel lehetséges.

Tovább a teljes bejegyzéshez >>

 

2015.06.01

A hajbeültetés eredményességét befolyásoló tényezőkről

A hajbeültetés eredményességét számos tényező befolyásolhatja. Sajnos az "elnevezés harc" miatt szinte csak a FUE hajvételt, és annak is csak a vételi szakaszát emeli ki a legtöbb klinika, pedig ez csak egy a sok másik igen fontos szempont közül.  

Tovább a teljes bejegyzéshez >>

 

2015.06.25

Mikor és miért kell egy páciensnek több hajbeültetést végezni?

Ha valakinek  már komolyabb, nagy kiterjedésű kopaszodása van, akkor biztos, hogy egy hajbeültetéssel nem lehet fedni a teljes területet. Számokban kifejezve: ha az eredeti elvi átlagos kb. 100.000- hajszálból kb. 30.000 vagy még több hiányzik, akkor több műtéti beavatkozásra van, lehet szükség. 

Tovább a teljes bejegyzéshez >>

 

További tartalmak betöltése.
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.