A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu

Hogyan veheti fel a kapcsolatot az érdeklődő a Sikos Hajbeültetés Klinikával?

ÚJRAINDULUNK! COVID-19 ELJÁRÁSREND
Sikos Klinika a koronavírus ellen biztonságosan védett létesítmény

A Sikos Klinika a miniszteri utasításnak megfelelően újrakezdi működését 2020 május 4-től. A klinika működése fokozatosan kerül beindításra, az új COVID-19 koronavírus fertőzés megelőzési higiénés infekció protokoll bevezetésével egyidejűleg.
Sikos Klinika nagy hangsúlyt fektet a higiénés feltételek teljes körű és biztonságos betartására - a Klinika által kidolgozott eljárási rend ( infekció protokoll) tartalmazza egyrészt Klinika egész működésére és környezetére érvényes, eddig is érvényben lévő általános higiénés előírásokat és a speciális, koronavírus elleni intézkedéseket úgy a klinika munkatársai, mint pácienseire vonatkozóan, azok érdekében és védelmében. Különösen érvényes ez a COVID -19 koronavírus járvány időszakában, hogy a legnagyobb körültekintéssel járjunk el mindenki biztonsága miatt.
 Amennyiben kérése, kérdése lenne, keressen minket továbbra is bizalommal. 

TELEFONON: +36203733087;   +3612092930;  +3613853002

E-mailben: info@sikos.hu  vagy  sikosklinika@gmail.com

Whatsapp

 Whatsapp: +36203733087

Kérjen visszahívást! Ha e-mailben megadja telefonszámát, visszahívjuk! 

INGYENES ONLINE SKYPE  HAJBEÜLTETÉS KONZULTÁCIÓ  lehetséges !

Amennyiben személyesen nem tudna eljönni konzultációra, előzetes véleményt és árajánlatot fényképek alapján is tudunk adni Önnek. Kérjük, hogy a képeket az itt látható beállítások szerint küldje el és írja meg, hogy melyik területen szeretné a hajbeültetést. (Éles képeket kérünk, kis formátumban küldje a fotókat ~300 kb., köszönjük!) 
További részletekkel a személyes vizsgálatnál, őszinte, nyílt konzultáció alkalmával tudunk a páciens részére szolgálni. Személyre szóló, korrekt szakmai ajánlatot adunk Önnek. E-mailen is szívesen válaszolunk a feltett kérdésekre. A műtéti alkalmasságot- lehetőségeket személyes vizsgálat alapján tudjuk felállítani, de tájékoztató véleményt általában fényképek alapján is tudunk adni. 


online hajbeültetés konzultáció képek

A megközelítő szakmai és árajánlatot igyekszünk a leghamarabb elküldeni, de lehetőség szerint 3-5 munkanapon belül.

 SKYPE video konzultáció előzetes egyeztetés után lehetséges. Címünk: sikosdr

Minden munkanap lehetséges személyes konzultációra való bejelentkezés 9 -17 óra között. Az asszisztensnők készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére az alaptájékoztatásban. Érdeklődni lehetséges az oldal alján található űrlap kitöltésével is.

Nagy kedvezmények! 
Hajbeültetés alacsony díjak + 10% árengedmény + hajnövekedési és minőséggarancia!
              

Iratkozzon fel hírlevelünkre az engedményekért itt!   

További részletekkel a személyes vizsgálatnál, őszinte, nyílt konzultáció alkalmával tudunk a páciens részére szolgálni. Személyre szóló, korrekt szakmai ajánlatot adunk Önnek. E-mailen is szívesen válaszolunk a feltett kérdésekre. A műtéti alkalmasságot- lehetőségeket személyes vizsgálat alapján tudjuk felállítani, de tájékoztató véleményt általában fényképek alapján is tudunk adni.
INGYENES ONLINE SKYPE  HAJBEÜLTETÉS KONZULTÁCIÓ  lehetséges !
Amennyiben személyesen nem tudna eljönni konzultációra, előzetes véleményt és árajánlatot fényképek alapján is tudunk adni Önnek. Kérjük, hogy a képeket az itt látható beállítások szerint küldje el és írja meg, hogy melyik területen szeretné a hajbeültetést. (Éles képeket kérünk, kis formátumban küldje a fotókat ~300 kb., köszönjük!) 

online hajbeültetés konzultáció képek

A megközelítő szakmai és árajánlatot igyekszünk a leghamarabb elküldeni, de lehetőség szerint 3-5 munkanapon belül.

 SKYPE video konzultáció előzetes egyeztetés után lehetséges. Címünk: sikosdr

 

FUE hajbeültetés dr. Sikos

Pontos cím: 1113 Budapest, Edömér utca 6.

  tel:+36203733087

A magánklinika a XI. kerületben a Kosztolányi Dezső tér mellett, a Feneketlen tónál helyezkedik el. Az Edömér utca 6. szám a tér sarkán a Flamenco szállodával szemben található. A Villányi útról a Moszkva tér felől a 61-es villamossal, a Kosztolányi tér felől a 7-es busszal érhető el. Tágas fizető parkoló biztosítja a gépkocsival érkezők kényelmét.

GPS koordináták: 47.47644, 19.039878Általános plasztikai sebészeti kérések esetén további tájékoztatásra keresse fel a Sikos Plasztikai Sebészet web oldalát: www.sikos.hu

www.sikos.huwww.hajatultetes.huwww.shklinika.huwww.hajbeultetes.tvwww.hajklonozas.huwww.amellnagyobbitas.huwww.intimplasztika.eu 

Kérdezzen tőlünk, töltse ki az űrlapot!
Ha megadja telefonszámát, visszahívjuk!

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Hajbeültetés túl fiatalon - vigyázat!

2017.09.30.

Fiatalembereknek nem kell rögtön hajbeültetésen gondolkodni, ha hajhullásuk elkezdődik.Sok 17 -19- 22 éves fiatalember, akik észlelik többnyire öröklődő, az átlagosnál nagyobb mértékű hajhullásukat...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Szeborrea és hajbeültetés

2017.09.19.

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /elerhetosegek.html