A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu

Miért nincs különbség a FUE vagy a FUT hajbeültetés eljárással kinyert graftok minősége között?

A valóságban NINCS KÜLÖNBSÉG a FUE vagy a FUT eljárással kinyert graftok minősége között, így mindkét hajvételi hajbeültetés eljárással ugyanolyan eredményt lehet elérni - de csak megfelelő végrehajtás esetén!

A precíz végrehajtás elengedhetetlen az eredmény hajbeültetés műtéthez!

A felkészült hajbeültetés sebész tudja, hogy a jó hajnövekedést produkáló graft a teljes, ép follikuláris egységet tartalmazza, a benne lévő hajszálakkal, hajtüsző strukturákkal, faggyúmiriggyel és a környezetében lévő biztonsági szövettel együtt.

Ilyen minőségi graftok láthatóak az alábbi képeken. A jobb oldali  képen FUT eljárás során kinyert graftokat a fejbőrcsíkból  vágtuk ki mikroszkóp -nagy nagyítás  segítségével.

A bal oldali képen  FUE egyenkénti kihúzásos módszerrel nyertük ki a graftokat. Ilyenkor a bőr alatti strukturákat közvetlenül nem látjuk. Csak a megfelelő eszközzel, felkészült gyakorlattal (a kivételhez szükséges körkést a megfelelő szögben- állásban, a szükséges módon kezelve) lehetséges az egységek átvágásnak- sérülésének veszélye nélkül a teljes hajnövekedést eredményező graftok kinyerése.

Ha azonban a graftok elkészítésekor-kinyerésekor a megfelelő technikákat alkalmazzuk, biztosan eredményes lesz a hajbeültetés műtét!
Ezt a tapasztalatot és biztonságot tudjuk garantálni a Sikos Hajbeültetés Klinikán.

FUE graftok FUT graftok
FUE egyenkénti kihúzásos módszerrel nyert graftok FUT csíkvételi módszerrel, a csíkból kimetszett graftok

A Sikos Hajbeültetés Klinikán készült képeken jól látszik, hogy FUT vagy FUE módszer alkalmazása esetén egyforma, teljesen életképes minőségű graftokat tudunk kinyerni a megfelelő gyakorlattal és hozzáértéssel végzett precíz végrehajtás esetén. A hajszálak épek, bőven találunk a follikuláris egységek körül tápláló szöveteket és a hajnövekedéshez nélkülözhetetlen faggyúmirigyeket.

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Hajbeültetés túl fiatalon - vigyázat!

2017.09.30.

Fiatalembereknek nem kell rögtön hajbeültetésen gondolkodni, ha hajhullásuk elkezdődik.Sok 17 -19- 22 éves fiatalember, akik észlelik többnyire öröklődő, az átlagosnál nagyobb mértékű hajhullásukat...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Szeborrea és hajbeültetés

2017.09.19.

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /fut-fue-ugyanaz.html