A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu

Hajtüsző egység graftok beültetése (hajimplantáció, hajtranszplantáció) ultrafinom technikával

FUE hajbeültetés

Hajbeültetés árak

Különleges

Tapasztalat

Ingyenes előzetes szakvélemény!
KÉRJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT!
Egy napos FUE hajbeültetés
FUE hajbeültetés hajátültetés után két héttel beültetett graftok oldalról  

FUE hajbeültetés hajátültetés után két héttel a beültetett graftok oldalnézeti képe

 
Graftok beültetése, implantáció  
Graftok beültetése - haj implantáció  
Hajbeültetés előtt- után  
FUE hajbeültetés előtt- után  

Alábbi képeken ugyanaz a fejbőr terület látható a hajbeültetés előtt és után, különböző fázisokban
 
hajbeültetés előtt  
hajbeültetés: a graftok behelyezve  
hajbeültetés előtt, és a graftok beültetése után  
Hajbeültetés után két héttel és kinőtt hajjal  
Hajbeültetés után két héttel és kinőtt hajjal  
Hajbeültetés után két héttel és 8 hónap után kinőtt hajjal  

VigyorA SIKOS KLINIKÁN mindig természetes hatású eredményeket biztosítunk pácienseinknek. Klinikánkon a legújabb módszereket alkalmazzuk, mindig az adott páciens számára legmegfelelőbb technikákkal!

Legújabb gépi FUE hajbeültetés második fázisában az adóhelyről kinyert hajtüsző egység graftokat a hajhiányos területen lévő előzetesen elkészített befogadó nyílásokba ültetjük be egyenként. Ennek a folyamatnak a végrehajtásához klinikánkon többfajta technika áll rendelkezésre.

FONTOS TUDNI: CSAK EGYFAJTA FUE HAJBEÜLTETÉS létezik!
Minden más elnevezés ugyanazt a módszert jelenti és csak reklámfogás! Nézze meg milyen, ha nem természetes az eredmény, itt!

Graft implantáció

Beültetés csipesszel vagy implanterrel

Legelterjedtebb a manuális (kézi), preciziós csipesszel történő beültetés, hajimplantáció (hajhagyma beültetés), melyet a Sikos Klinikán is alkalmazunk. Ez nagy nagyítású szemkontroll mellett történő ultrafinom, mikrosebészeti jellegű technika, mely nagy gyakorlatot, pontos végrehajtást igényel. Így nagy hajsűrűséget és teljes hajnövekedést tudunk teljes eredményességgel biztosítani. Az átültetett hajhagymák legalább 95 -98% -nak megtapadása garantálható megfelelő technika alkalmazása mellett.
Léteznek ezen kívül különböző behelyező szerkezeteket (pl. Choi, Lion vagy Knu implanter) alkalmazó technikák is. Választott esetekben a Sikos Klinika is alkalmaz implantereket. Az implanterekben lévő éles tűbe tölthető a graft, így lehetséges egyszerre végezni a nyílás elkészítését és a graft beültetését. Hívják úgy is, hogy "no touch technique"(angolul: nincs érintés) vagy magyarra fordíthatnánk úgy hogy "érintésmentes hajbeültetés". Természetesen ez nem szó szerint értendő, hiszen a betöltéshez csipesszel kell a graftot megfogni.

A hajvételi eljárástól függetlenül igen kifinomult (ultrafinom) implantációs technikával végezzük a hajhagymák beültetését, mely teljesen atrumatikus, a graftokat nem sérti és teljes épségben kerülnek beültetésre. Ezzel a technikával nagy graftsűrűséget (hajsűrűséget) lehet elérni, amely a jó hajas fedéshez elengedhetetlen.
Különös figyelmet fordítunk a dús, hegmentes, természetes elülső hajvonal kialakítására. Precíz, ultrafinom technikákkal igen szépen lehet kialakítani a pótlást ezen a fontos területen!

A hajbeültetés műtéti technika természetesen igen lényeges az eredményesség szempontjából. Véleményünk szerint minden olyan technika elfogadható és igazolhatóan szakszerűnek minősül, amely után teljes értékű, természetes és jó vizuális hatás érhető el. Ezért nem lehet kiemelni csak egyfajta módszert-technikát mint olyat, amely biztosan jobb lenne mint a többi. Ezzel szemben a felkészült hajbeültetés sebész többfajta módszert is ismer.

A Sikos Klinikán végzett eredményes hajbeültetés műtét záloga, hogy az adott pácienshez leginkább illő módszerrel ép hajtüsző egységeket (nem hajszálakat!!) nyerünk ki az adóhelyről, ezek kellő mennyiségben és a megfelelő módon kerülnek átültetésre, mert csak így lehet biztosítani a hajbeültetés jó eredményét! A hajbeültetés, hajhagyma beültetés sikere nem a kacifántos (egyébként is semmitmondó) elnevezésen, hanem a hozzáértő végrehajtáson múlik!
A befogadó nyílásokról és a graftok beültetéséről több képet itt talál...

A graftok tárolása műtét közben

A fejbőrből kinyert hajtüsző egység egység graftok túlélése rendkívül fontos a későbbi hajnövekedés szempontjából.

Az igen kicsiny szövetdarabok nagyon érzékenyek a kiszáradással szemben, így elsősorban folyamatosan nedves közegben kell tartanunk őket a beültetésig, sőt azután is. Ügyelünk arra, hogy a graftok kivétel után kb. 6 -7 órán belül beültetésre kerüljenek, mert ezután már csökken az életképességük. Ezért nincs jogosultságuk a maratoni hosszúságú műtéteknek: Ha túl hosszú lenne a műtét (estig- éjjelig tartana) akkor az érzékeny graftok sokkal több időt lennének kénytelen a szervezeten kívül tölteni, amellyel jelentősen csökkenhet a túlélési esélyük. A paciensek számára is felesleges lenne a terhelés, nem beszélve a személyzet kocentráló képességének csökkenéséről.
Hűtött oldatban tároljuk a graftokat, hogy a sejtlebomlási folyamatokat lassítsuk.
A tároló oldat természetes fiziológiás összetételű, különleges anyagok alkalmazásának az ismert vizsgálatok szerint nincs érdemleges hatása.
Természetesen a graftok sérülését is el kell kerülni, hogy a teljes növekedést kapjunk. Erre garancia az általunk alkalmazott atraumatikus technika.

Kérjen visszahívást! Ha e-mailben megadja telefonszámát, visszahívjuk! info@sikos.hu Sikos Hajbeültetés Klinika 1992 óta


 hajbeültetés FUEhajbeültetés FUE
hajbeültetés természetes eredménnyelhajbeültetés természetes eredménnyel

Kérdezzen tőlünk, töltse ki az űrlapot!
Ha megadja telefonszámát, visszahívjuk! 

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Hajbeültetés túl fiatalon - vigyázat!

2017.09.30.

Fiatalembereknek nem kell rögtön hajbeültetésen gondolkodni, ha hajhullásuk elkezdődik.Sok 17 -19- 22 éves fiatalember, akik észlelik többnyire öröklődő, az átlagosnál nagyobb mértékű hajhullásukat...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Szeborrea és hajbeültetés

2017.09.19.

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /haj-beultetese.html