A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu

Mennyibe kerül a hajbeültetés? Kedvezményes FUE hajbeültetés árak. FUT hajbeültetés ára Sikos Klinika.
Tel: +36203733087,  e-mail: info@sikos.hu

hajbeültetés ára

FUE hajbeültetés eredménye

 Sikos Géza dr. világ legjobb 25 #hajbeültetés orvosa között 2020-ban újra!

2019 után Sikos dr. újra szerepel a világszerte egyik legismertebb hajbeültetési tanácsadó specialista SPEX szakmai listáján!

FUE hajbeültetés ár, hajbeültetés árak
3000 hajszálig 225 Ft/hajszál
3000 hajszál felett 135 Ft/hajszál
A díjak külön számítódnak és  összeadódnak!
A 135 Ft/hajszál hajbeültetés ár csak az 1500 graft (kb. 3000 hajszál) feletti hajszálakra vonatkozik.

KEDVEZMÉNYES HAJBEÜLTETÉS!
Akciós hajbeültetés árak FUE műtétnél:
10% engedmény a teljes műtéti díjból! 
 10% hajbeültetés kedvezmény az 1500 graftot meghaladó  műtéteknél érvényes. Hajból -haj pótlása esetén

FUE hajbeültetés ára graftok alapján:
1500 graftig 500 Ft-10%, azaz 450 Ft/graft 
 (1 graftban kb. 2-2.4 hajszál van átlagosan)
1500 graft felett 300Ft -10%, azaz 270Ft/graft 
(Egy napos műtét, átlagosan 1500 -3000 graft kb. 3000-6000 hajszállal, adottságoktól, lehetőségektől függően).  800 graft alatt egyéni ár.
(pl. 2000 graft -kb.4000-4400 hajszál- átültetése 810.000 Ft. (1500x500=750.000Ft, 500x300=150.000 Ft összesen 900.000 -90.000Ft(10%)= 810.000 Ft)

Szakáll, szemöldök, szempilla, egyéb testszőrzet beültetés árak

Ezen beavatkozások minimális díja 150.000 Ft, a beültetett mennyiségtől függően a díj is magasabb. Végső árat konzultáció alapján tudunk mondani.
Fizetés egészségpénztári számláról lehetséges 
extra díj: meglévő haj közé történő beültetés+180.000 Ft, teljes FUE műtét esetén. (részleges hajnyírás, amikor csak adóhelyen nyírjuk le a hajat a műtéthez)
  FUT csíkvételi hajbeültetés ár:
teljes műtétnek számít kb. 2000-2200 graft (kb. 4000-5000 hajszállal) átültetése, FUT hajbeültetés ára 950.000 Ft. Lehetséges ennél kevesebb, illetve több graft (hajszál) átültetése is., minimum díja 400.000 Ft. 2200 graft felett külön díjazás szerint minden további graft díja 270 Ft


JAVASOLJUK, hogy saját hajhiánya megbecsüléséhez nézze át az ezen az oldalon látható Norwood táblázatot, a szokásos kopaszodási minták alapján a beültetésre javasolható hajmennyiségekkel.
Ennek alapján a műtéti díj nagyságrendjével közelítően tisztába kerülhet.
 • Milyen a minőségi hajbeültetés és milyen a nem természetes hatású hajbeültetés? Nézze meg itt!

FONTOS TUDNICSAK EGYFAJTA  FUE HAJBEÜLTETÉS létezik!
Minden más elnevezés
ugyanazt a módszert jelenti és csak reklámfogás!  LÁSSSON TISZTÁN , TUDJON MEG TÖBBET a hajbeültetés módszerekről és félrevezetésekről.

fue körkések
Vékony vagy vastag FUE tű a jobb? Mi számít "vastagnak", mi a "vékonynak"?  

Kinek érdemes hajbeültetés végeztetni és kinek nem?

COVID eljárásrendSikos Klinika nagy hangsúlyt fektet a mindennapi ellátásban a páciensek biztonságára, az előírt higiénés és betegellátási protokollok szigorú betartására.
Különösen igaz ez a mostani járványidőszak után. Részvételünk az ISHRS webinar-on a hajbeültetési praxisok újraindításakor javasolt biztonsági intézkedésekről a COVID-19 járványra való tekintettel kötelező.
A Sikos Klinika újrakezdi működését 2020 május 4-től, az új COVID-19 koronavírus fertőzés megelőzési higiénés infekció protokoll bevezetésével egyidejűleg. Sikos Klinika nagy hangsúlyt fektet a higiénés feltételek teljes körű és biztonságos betartására pácienseink és munkatársaink védelmében.

Ingyenes előzetes szakvélemény fényképek alapján és online SKYPE hajbeültetés konzultáció a Sikos Klinikán a járványidőszakban!

 TELEFON: +362037330878;   e-mail: info@sikos.hu,  
Whatsapp: +36203733087, SKYPE: sikosdr

Mivel árainkat graftokra adjuk meg, így a SIKOS KLINIKÁN bevezetett és alkalmazott
S-FUE hajbeültetés stratégia előnyösebb árakat is jelent ( kevesebb graftban több hajszál)! 

MINŐSÉGELLENŐRZÉS
A Sikos Klinikán végzett  hajbeültetés műtétek során minden lépést többszörösen ellenőrzünk, és minőségi kontrollnak vetünk alá.

FUE hajbeültetés eredménye

Pácienseink támogató véleménye Sikos Klinikán végzett sikeres hajbeültetésük után

 Fontos szempontok hajbeültetés árajánlat kérésekor!

Sikos dr. és jókedvű munkatársai Hozzáértő, kedves csapat !
Sikos dr. és jókedvű munkatársai. Hozzáértő, kedves csapat!

A beültetendő hajmennyiség, elérhető eredmény megállapítása személyes konzultáció alapján minden esetben egyedileg lehetséges a paciens kopaszodásának foka, az adóhely lehetőségei és a paciens igényei alapján.
Adott hajbeültetés ára a beültetett hajmennyiségtől függ.
A hajbeültetés árának kiszámítása történhet a beültetett graftok, vagy (csak utólagosan számítva!) a bennük lévő hajszálak száma szerint. 
Mindig vegye figyelembe, hogy a kapott egységárak hajszálra, vagy hajtüsző egység graftra vonatkoznak -e! Pontos hajszálszámot nem lehet a hajbeültetés előtt meghatározni, csak graftszámot! A graftokban lévő hajszálszámot utólag ki lehet kiszámítani! Így nem korrekt az elszámolás, ha a műtét előtt hajszálszámra adnak árajánlatot!
hajszál alapú elszámolás drágább lehet, mint a graft alapú. (S-FUE hajbeültetés: kevesebb graft, több hajszál, olcsóbb ár!)
Irreálisan magas graftszám vagy hajszálmennyiség ( műtétenként 7-8000 graft - nem hajszál, graft!-) nem nyerhető ki egyszerre, az ilyen ajánlat félrevezető. Szintén irreális ajánlat pl. 3000 graftban 9000 hajszál átültetése, amely extrém nagy hajsűrűséget feltételezne, és a kaukázusi típusú ( így a magyar népességben is) emberek esetében is igen ritka. Magyarázat itt...

 A nemzetközi szakmai gyakorlatban elfogadott, felmérések alapján számítottan egy hajtüsző egység graft általában kb. 2-2,4 hajszálat tartalmaz. Ennél lényegesen nagyobb hajsűrűség csak ritkán fordul elő.

 • Vegye figyelembe, hogy a meghirdetett árengedmény a műtéti díj egészére, vagy csak kisebb részére vonatkozik-e!
 • Műtét ideje: Vegye figyelembe, hogy adott hajmennyiség beültetését milyen idő alatt vállalják.  A Sikos Klinikán egy napos műtéttel 6-7 óra alatt akár 5000-6000 hajszál is átültetésre kerül. (Két napos műtét nem feltétlenül jelenti több haj beültetését, ha összességében kevesebb haj kerül átültetésre, mint egy nap alatt. Hosszú műtéti idő nem előnyös az Ön kényelme és az eredményesség szempontjából. Pl. 1500 graft, kb. 3000 hajszál kerül beültetésre két műtéti nap alatt!)
 • Túl alacsony árajánlat, 40-50-60%-os engedmény, "kuponos akció", vagy "olcsó hajbeültetés" félrevezető lehet. Ilyenkor mindig ismerje meg pontosan a lehetőségeit és ne csak a bevezető díjra figyeljen! Egyetlen klinika sem végez érdemleges mennyiséggel, komoly hajbeültetést 200.000 forintos áron - mégha úgyis hirdetik...
 • Nem tudja, hogy melyik módszer a legjobb? Szeretne biztos eredményt?
  Nincs olyan, hogy valaki "jobb" módszert ismer, amit mások nem.
   Nézze meg milyen, ha nem természetes az eredmény, itt!
  A FUE módszer speciális hajvételi eljárás, a hajtüsző egységek egyenkénti kivételét jelenti az adóhelyről. Nem "elavult", hanem a legkorszerűbb! Bármilyen néven is nevezik, az összes "továbbfejlesztettnek hívott" eljárás (pl. Safe System-FUE2, FUE plus, s.h.e., Profue, DHI stb.)  lényegében ugyanezt a FUE módszert jelenti, esetleg bizonyos, de nem a lényeget érintő technikai eltérésekkel. Ennek alapján nem lehet egy műtét sem jobb, sem drágább. A műtéti eredmény attól lesz jó, hogy jó módszerrel,  hozzáértően, precízen végzik. 
  Teljes abszurditás, ha valahol "többfajta" FUE eljárást ajánlanak ( eltérő árakon, természetesen!), "saját módszerüket a legdrágábban, a máshol elítélt "túlhaladott FUE módszert" legolcsóbban, hogy akinek kevesebb pénze van annak is lehessen ajánlatot tenni... Miért kínálnak rosszabbnak tartott módszereket, amikor tudják a legjobbat?! A válasz az, hogy mindig ugyanaz a FUE hajvétel történik, csak más néven és más áron...
  TIPP: Keressenek a hajbeültetés műtéti technikáját részletesen ismertető ÉLŐ videókat az interneten az egyes eljárásokról és hasonlítsák össze őket! Ne elégedjenek meg a szöveges-grafikus ismertetésekkel!
 • Milyen a minőségi hajbeültetés és milyen a nem természetes hatású hajbeültetés? Nézze meg itt!

Sikos Klinika videója a FUE hajbeültetésről (kézi FUE hajvétel)

Itt a gépi FUE hajbeültetés videója látható.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS!  Iratkozzon fel hírlevelünkre az engedményekért itt!   

Figyeljen oda, mert hajszálakra vonatkozó ajánlatok drágábbak lehetnek, mint a graftra vonatkozóak!

PÉLDA: 1000 graft kerül kivételre és átültetésre, amely 2000 hajszálat tartalmaz. Ha egy klinikán az egységár hajszálanként 300 Ft, akkor a műtéti díj 600.000 Ft. Ha az egységár graftonként 300 Ft (egy graft átlagosan 2 hajszálat tartalmaz), akkor a műtéti díj 300.000 Ft. (Csak példaszámítás, a valóságban eltérő díjazások is lehetségesek.) Ha tehát összehasonlítást végez, vegye számításba, hogy milyen összegért, mekkora hajmennyiséget kap, és ezt mennyi idő alatt ültetik be Önnek. Nincsenek eltérő FUE hajbeültetés áraink sem, mert miért ajánlanánk  kevésbé jó technikát, ha tudjuk az igazán jót?! Hajbeültetés során sok többhajszálas graftot ültetünk át -tehát arányosan több hajat kap kisebb díjért. Még több információ a témában ...

Nézze meg külön ártájékoztató oldalunkon, hogy az Önéhez közel álló hajhiány esetében
milyen műtétet (műtéteket), milyen díjért javasolunk ITT

Norwood skála graftokkal


 • A Sikos Klinikán legújabb FUE hajbeültetés műtéteinkkel sok hajat ültetünk át, gyorsan, biztos hatással,  jó áron! 
 • A nemzetközi szakmai gyakorlatban elfogadott legújabb FUE hajbeültetést végezzük!  A legjobb minőségű hajat ültetjük be Önnek. A szakértő orvossal folytatott személyes konzultáció során javasoljuk Önnek a szükséges graft (hajszál) mennyiséget. 
 • Minden esetben biztosítjuk az előzetesen megtervezett graftszámot és az ezzel elérhető hajas megjelenést. Eltérés esetén természetesen vállaljuk korrekciós műtét elvégzését.
 • A választandó FUE tű méretének nincs jelentősége a műtét díj megállapításakor. Kisebb FUE tű nem jelent jobb eredményt és kisebb hegesedést. Erről többet itt olvashat...
 • A jó eredményt adó beültetendő hajmennyiséget és ennek megfelelően a hajbeültetés árát egyedileg, a lehetőségek alapján állapítjuk meg. Minden egyes páciens más minőségű adóhellyel rendelkezik, amely jelentősen befolyásolja egy adott hajbeültetés eredményét. Ez alatt értjük az adóhely kiterjedtségét, a hajsűrűséget, a hajszálak minőségét, a fejbőr tulajdonságait. 
 • A műtéti időpontot előleg befizetésével lehet lefoglalni előre. A fizetési feltételekről pacienseinket a konzultáció alkalmával tájékoztatjuk részletesen.

FUE hajbeültetés kiváló eredménnyel, 2839 graft (5611 hajszál) beültetése után 7 hónappal FUE hair transplant excellent result 7 month post.op after transplanting 2839 grafts (5611 hairs)

Tekintse meg   fényképsorozatunkat egy FUE hajbeültetés-hajátültetés műtéten átesett paciens gyógyulásáról és új hajáról!   

Korrekt hajbeültetés ajánlat
Személyre szabott korrekt ajánlatot teszünk Önnek állapotfelmérés után. Nem  vezetjük félre, nem ködösítünk, minden úgy történik, ahogy megbeszéljük. Reális tervet készítünk és ehhez igazítjuk a szükséges/ lehetséges beültetendő graftmennyiséget. Nem ajánlunk nagyobb műtétet sem több hajjal a szükségesnél. Pl. kiterjedt kopaszságnál azért ajánlunk több műtétet, mert ezzel érjük el a legjobb eredményt. Ön bizonyára szívesen választaná az egy műtétes egyszerűbb megoldást, amivel máshol kecsegtetik, de ez többnyire nem lesz jó Önnek! (azaz ahol egy műtéttel megoldhatónak látják a N.IV-V esetet, ott félrevezetik Önt).
Biztos megoldás
Mi tudjuk, hogy kinek milyen megoldást javasoljunk, és amit vállalunk, azt lelkiismeretesen és maradéktalanul teljesítjük. Erre garancia 20 éves tapasztalatunk és lelkiismeretes hozzáállásunk. 
Csalódás után
.
Sajnos az utóbb időben több pacienst operáltunk, akik más klinikákon végzett hajbeültetés után csalódtak, mert nem azt kapták, amit igértek nekik. Ez nem a hajbeültetés műtét hiányossága általában, hanem az adott pacienseknél nem megfelelően megtervezett-elvégzett műtéteknek tudható be. Mi ezekben az esetekben is jól tudunk segíteni korrekt tervezéssel és precíz végrehajtással.      
Hajbeültetés tapasztalatok? A Sikos Klinikán megtalálja!   
Hajbeültetés lépésről -lépésre páciensünk szemével  
NÉZZE MEG AZ ÁTVÁLTOZÁST!
  

 

Hajbeültetés hajszálanként vagy graftonként? Melyik előnyösebb a műtéti díj kiszámolásánál?

A műtétnél felkészült és lelkiismeretes orvos mindig a természetes formában növekvő hajtüsző egységeket, graftokat veszi ki és ülteti át, mert csak ez garantálja a teljes, minőségi hajnövekedést.  (Ezt tükrözi a korszerű hajátültetés elnevezése is Follicular Unit Extraction /FUE/ - Hajtüsző Egység Kihúzás). Egy graft átlagosan 2 hajszálat tartalmaz. Ha szakmailag téves megfontolás alapján kivételkor a fejbőrből nem hajtüsző egységeket (graftokat), hanem hajszálakat egyenként emelnek ki (pl. túl kicsi – 0,75 mm-nél kisebb az alkalmazott körkés átmérője, félrevezetően fogalmazva ún."hajszálankénti vagy részleges hajszálak- szétbontott hajtüsző egységek" szerint), akkor pl. 2000 graft (kb. 4000-5000 hajszál) helyett csak kb. 2000 hajszál kerül átültetésre! Ilyenkor persze gyengébb hajnövekedés is várható, mivel nem a teljes hajtüsző egység kerül kivételre-beültetésre. 
A műtéti díj megállapítása lehetséges átültetett graftok vagy a bennük lévő hajszálak száma szerint is, ez csak egyszerű számtani kérdés. A végső összeg (és persze az eredmény is)  az átültetett hajmennyiségtől illetve az egységdíjtól (egységár) függ. Ezért nagyon fontos annak tisztázása, hogy az egységdíj hajszálra, vagy graftra vonatkozik. A hajszálakra adott árak többnyire magasabb lehetnek.
A hajbeültetés során a kivett graftokat a bennük lévő hajszálszám alapján csoportosítjuk, így mindig pontosan tudjuk, hány hajszálat ültetünk át. 
(S-FUE hajbeültetés: kevesebb graft, több hajszál, olcsóbb ár!)

Sikos Klinika különleges ajánlata Önnek, akciós árakkal : HAJPLUSZ+ hajbeültetés rendszer hajbeültetés rendszer.

Félrevezetés más klinika képeivel

 Korrekt hajbeültetés szakértői véleményezés és ajánlattevés.  kép 3Ezt a hajbeültetést NEM mi operáltuk a Sikos Klinikán.
A szemmel láthatóan zavaró, elrontott műtét képe dr. Bernstein (USA)  web oldaláról való. Az esetet, mint a régi "dugók" alkalmazásával végzett eljárás hátrányait ismertetik. dr. Bernstein többi képein láthatjuk, hogyan javították meg modern techikákkal a máshol elrontott hajbeültetést.
Minden olyan állítás, amely a Sikos Klinikával hozza összefüggésbe az esetet  hamis beállítás és rosszindulatú félrevezetés.
This patient is NOT operated at the Sikos Clinic. This picture is taken from dr. Bernstein's web site, where he is showing the steps of a repair case. Any statement which shows or suggest any relationship with the Sikos Clinic is false and malicious deception.

Kérdezzen tőlünk, töltse ki az űrlapot! 
Ha megadja telefonszámát, visszahívjuk!Alacsonynak tűnő hajbeültetés árak, "olcsó hajbeültetés", "kuponos akció"- félrevezető lehet!
Alacsony ár - könnyen lehet hogy többe fog Önnek kerülni!

Ha az átlagos árakhoz képest nagyon alacsony díjért kínálnak hajbeültetést, akkor ezért a díjért feltehetően csak túl kevés haj beültetését tudják elvégezni. Sokszor nagyon előnyösnek tünő árakkal, "kuponos akciókkal édesgetik" az érdeklődőket, de ez általában csak kis hajmennyiségre vonatkozik és a jó eredményért ennek többszörösét kell beültetni - többszörös árért, amiről a páciens csak utólag értesül... Pl: 1000 hajszál kb. 500 graftnak felel meg, ezzel a mennyiséggel nem lehet érdemleges esztétikai pótlást végezni. Így a kupont vásárló szembesülhet azzal, hogy a kupon értékéhez még a többszörösét kell hozzátennie, ha megfelelő pótlást szeretne.  Komolyabb meglepetés érheti azt is, aki előzetes vizsgálat és orvosi ajánlattétel nélkül veszi meg a kupont: Utólag kiderülhet, hogy nem is alkalmas a műtétre. Ha viszont ilyen pacienst operálnak meg, az csakis az operáló orvosnak előnyös...  Mire (nem) elég 1000 hajszál beültetése?

Ha kisebb összeget szán valaki a hajbeültetés műtétre...

Ha kevesebb graft átültetését kéri valaki, az is lehetséges, de csak választott esetekben javasoljuk. Norwood III fokozattal vagy annál kisebb hajhiánnyal jelentkező paciensnél, főleg fiatal korban kérdésként merül fel,     hogy kisebb mennyiség átültetését érdemes-e elvégezni. Véleményem, közel 20 éves tapasztalatom szerint esztétikai hajpótlásról  kb. 1200-1500 graft (kb. 2000-3000 hajszál), vagy e feletti mennyiség esetén beszélhetünk. Kisebb graftszám (néhány 100) alkalmazása általában értelmetlen, mert csak nagyon kevés fedő-pótló hatása van. Azonban olyan esetben, ha kisebb, részleges hiány vagy ritkulás pótlása, esetleg hegek elfedése  a célunk, adott esetben sikeresen lehet elvégezni 300-500 graft átültetését is.

Javasoljuk, hogy ne higgyenek az interneten található "hajszál kalkulátoroknak", vagy más számítógépes megoldásoknak!
A "hajbeültetés kalkulátor" nevű grafikus, mechanikus megoldások vagy számítógépes "programok" bár minden földi jóval kecsegtetik a pacienseket, valójában teljes mértékben figyelmen kívül hagyják a szöveti adottságokat, a hajtulajdonságokat és  más egyéb testi körülményeket, nem is beszélve a paciens pszichés elvárásairól. Használatuk félrevezető lehet, nem megbízható az alkalmazásuk.

Fontos a tapasztalat!

Jelentős tényező a műtéti eredményesség szempontjából az operáló orvos tapasztalata, felkészültsége. A Sikos Hajbeültetés Klinikán dr. Sikos Géza plasztikai sebész szakorvos több mint 25 éves hajbeültetés tapasztalattal biztosítja pacienseinek a minőségi hajbeültetés eredményeket.

Egészségpénztárak, melyekkel kapcsolatban állunk:

AXA (Winterthur)Dimenzio Tempo
Kardirex Uniqa
Vitamin

 hajbeültetés árak budapest, hajbeültetés ár Budapest,

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Hajbeültetés túl fiatalon - vigyázat!

2017.09.30.

Fiatalembereknek nem kell rögtön hajbeültetésen gondolkodni, ha hajhullásuk elkezdődik.Sok 17 -19- 22 éves fiatalember, akik észlelik többnyire öröklődő, az átlagosnál nagyobb mértékű hajhullásukat...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Szeborrea és hajbeültetés

2017.09.19.

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /hajbeultetes-arak.html