A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
 • HAJPLUSZ+ hajbeültetés rendszer!

  Egy napos FUE hajbeültetés,
  akár 5-6000 hajszállal

  6-7 óra tiszta műtéti idő alatt eredményes, természetes hatású hajbeültetést biztosítunk Önnek előnyös díjért:  FUE hajbeültetés alacsony áron+ 10% engedmény! Fizetés egészségpénztári számláról is lehetséges!

 • Wayne Rooney hajbeültetése

  Wayne Rooney hajbeültetése...

  A Sikos Klinikán Ön ugyanazt az eredményes FUE hajbeültetést kapja, mint Rooney!
  Különbség: Nálunk ez a műtét lényegesen olcsóbb és sokkal rövidebb!

 • Legújabb FUE hajbeültetés nálunk

  Legújabb FUE hajbeültetés FUE Superpunch késekkel!

  Sikos Klinikán a legjobb minőségű Cole féle SUPERPUNCH  FUE körkéseket alkalmazzuk  a legújabb technikájú technikájú gépi FUE hajbeültetéseinknél.

   
 • Hajbeültetés referenciáink meggyőzőek

  Referenciáink meggyőzőek!

  SOK  KÖZELI, ÉLES KÉPEN láthatja nemzetközi szintű eredményeinket. 
  Több mint 20 éves tapasztalat, hiteles tudás, barátságos körülmények.

Milyen hatás alakítható ki hajátültetéssel? Milyen lesz az átültetett haj?

Hajátültetés, hajbeültetés előtt-utánTöbb körülménytől függ a kialakítható hatás, melyek közül leglényegesebb a kopaszodás mértékéhez képest az átültetésre kerülő graftok száma, illetve az adóhelyen lévő hajsűrűség, hajminőség, fejbőr minőség. A várható eredményt mindig egyedileg lehet megállapítani.

Jól érthető, hogy ugyanolyan mennyiségű haj átültetésekor a vizuális hatás akkor jobb, ha erősebb, sötétebb, vastagabb hajszálakat tudunk felhasználni a pótláshoz. Ha kisebb területen (pl. kétoldali halántéktáji ritkulás esetén) kell fedést végeznünk, akkor az átültetést fokozott sűrűséggel tudjuk elvégezni rendelkezésre álló hajmennyiségből. Ennél nagyobb hajhiányok esetén (Norwood III stádiumtól felfelé) a leggyakrabban alkalmazott, így a leghatékonyabb műtéti stratégia az, hogy a beavatkozást a fejtető elülső részén, kb. 100-120 cm2-es területen végezzük. Ennél nagyobb terület fedését egy ülésben többnyire nem ajánlatos végezni, mert akkor a fedés túl ritka lenne. Mindenképpen javasolt az újonnan kinövő hajat legalább 3-4 cm hosszan viselni, hiszen így biztosítható megfelelően a fejbőr fedése. Nagyon rövid haj viselése nem javasolt a műtét után, mert akkor nincs fedő hatása az átültetett hajnak. Legtöbbször szemből találkoznak az emberek egymással, és ha az elülső hajvonal és a mögötte lévő terület fedve van, akkor senki sem tűnik kopasznak. Az is természetes állapot, ha valakinek elöl van haja, és hátul ritkább a fejtető.

Ezért nincs sok értelme az interneten is megtalálható rajzos ábrákon, "hajszálkalkulátorral" való számolgatásoknak, előkalkulálásnak. Az eltérő kopaszodási és hajtulajdonságok miatt csak kevés paciens számára adhatnak valódi támpontot ezek a vonzónak tűnő ábrázolások. Számítógéppel modellezni a hajbeültetés eredményét? A fentiek alapján csak nagyon közelítő hatással várható érdemleges vélemény etttől. Sokkal inkább érdemes a tapasztalt hajátültetési szakemberre hallgatni, aki az adottságok ismeretében őszinte véleményt tud adni. Erről többet itt olvashat...

A jövőben legjobb reményeink szerint azonban már lesz lehetőség arra, hogy akár teljes hajhiányt is pótolni lehessen. A hajklónozás (az a módszer, amikor kopaszság, kopaszodás kezeléséhez szükséges nagyobb hajmennyiséget a paciensből nyert néhány hajszálból sokszorosítanak) megoldásának kutatása nagy erőkkel folyik már hosszú évek óta, de még nincs elérhető módszer. Erről többet olvashat a Hajklónozás oldalon...

SIKOS KLINIKA FOTÓGALÉRIA ITT MEGTEKINTHETŐ TÖBBFÉLE HAJHIÁNNYAL OPERÁLT SIKERES HAJBEÜLTETÉSEKKEL

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

FUE hajbeültetés kiterjedt kopaszág esetében két műtéttel, 5114 graft, 10568 hajszál átültetése

2016.05.22.

Két lépcsős FUE hajbeültetés nagy hajhiány fedése gépi FUE hajbeültetés technikávalPáciensünk középkorú férfi, Norwood VI. fokozatú hajhiánnyal. Ahogy a képeken látszik ez már kiterjedt kopaszodást...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Minőségellenőrzés, minőség biztosítása hajbeültetés során

2016.01.21.

Minőség ellenőrzés, minőség biztosítása hajbeültetés során.  A Sikos Klinikán végzett  hajbeültetés műtétek során minden lépést többszörösen ellenőrzünk, és minőségi kontrollnak vetünk alá.

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /hajbeultetes-eredmenye.html