A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
 • HAJPLUSZ+ hajbeültetés rendszer!

  Egy napos FUE hajbeültetés,
  akár 5-6000 hajszállal

  6-7 óra tiszta műtéti idő alatt eredményes, természetes hatású hajbeültetést biztosítunk Önnek előnyös díjért:  FUE hajbeültetés alacsony áron+ 10% engedmény! Fizetés egészségpénztári számláról is lehetséges!

 • Wayne Rooney hajbeültetése

  Wayne Rooney hajbeültetése...

  A Sikos Klinikán Ön ugyanazt az eredményes FUE hajbeültetést kapja, mint Rooney!
  Különbség: Nálunk ez a műtét lényegesen olcsóbb és sokkal rövidebb!

 • Legújabb FUE hajbeültetés nálunk

  Legújabb FUE hajbeültetés FUE Superpunch késekkel!

  Sikos Klinikán a legjobb minőségű Cole féle SUPERPUNCH  FUE körkéseket alkalmazzuk  a legújabb technikájú technikájú gépi FUE hajbeültetéseinknél.

   
 • Hajbeültetés referenciáink meggyőzőek

  Referenciáink meggyőzőek!

  SOK  KÖZELI, ÉLES KÉPEN láthatja nemzetközi szintű eredményeinket. 
  Több mint 20 éves tapasztalat, hiteles tudás, barátságos körülmények.

Gyógyulás, hajnövekedés FUE hajbeültetés után

A Sikos Klinikán végzett FUE hajbeültetés -hajátültetés után gyors regenerációra számíthat. Hajbeültetés utáni kezelés

 • Gyors gyógyulás hajbeültetés után! Egy héten belül teljesen nyomtalanul gyógyul a fejbőr FUE hajbeültetés után.
 • Hajbeültetés után (hajátültetés műtét befejeztével) egyszerű fejvédőt helyezünk fel, melyet másnap el lehet távolítani és fejápolást, langyos vízzel fejmosást kell végezni. 5-6 napig csak ezt a fejmosást javasoljuk, ezután már ujjakkal lehet finoman tisztítani a fejbőrt és segíteni a pörkök leválását.  5 nap után már nem lehet sem dörzsöléssel, sem más módon a beültetett graftokat kihúzni.  Egy héttel a hajbeültetés után már lehetséges normál samponnal fejet mosni.
 • Sapkát, fejfedőt az első naptól fogva lehetséges viselni, csak kötött sapkát nem javasolunk az első héten.
 • Sportolás egy hét után már lehetséges, izzadás nem okoz gondot. Fejelés ( foci közben) kb 2 hónapig nem javasolt.
 • Napozás lehetséges, csak az első három hónapban intenzív napsugárzást hossazbb ideig kell kerülni, de sapkában lehet napra menni. Szoláriumba lehet menni, de az első három hónapban a fejet ki kell hagyni.
 • A hajátültetés (hajbeültetés után) műtét után a páciens kis pihenőt követően hazamehet, azaz a beavatkozás ambulánsan hajtható végre. A hajátültetés után, hajbeültetés után fájdalom éremben nincs, az adóhelyen kevés feszülés érzés maradhat, amely folyamatosan csökken, majd néhány nap alatt megszűnik. Ettől egyéni érzékenység alapján eltérések lehetnek, kisebb fejfájás jelentkezhet, amely fájdalomcsillapítóval kezelhető. Igen ritkán hőemelkedés jelentkezhet egy-két napig, mely spontán megszűnik.
 • A beültetett graftok körüli pörkök (var, varasodás) alakulnak ki, melyek a megfelelő fejápolás mellett kb. 4-7 nap múlva maguktól leesnek.
 • A homlokon, esetleg felső szemhéjra, arcra terjedően esetleg kismértékű duzzanat, ödéma alakulhat ki amely amely FUT műtét után 7-10, FUE műtét után akár 2-3 napon belül rendeződik.
 • A fejbőrön bőrpír látható esetleg 2-3 hétig, fokozatosan csökkenő mértékben.
  Befogadóhely hajbeültetés előtt Befogadóhely hajbeültetés után 2 héttel Befogadóhely hajbeültetés után 6.5 hónappal
  Befogadóhely FUE hajbeültetés előtt Befogadóhely FUE hajbeültetés után 2 héttel Befogadóhely FUE hajbeültetés után 6.5 hónappal
  adóhely hajbeültetés előtt adóhely hajbeültetés után 2 héttel adóhely hajbeültetés után 6.5 hónappal
  Adóhely FUE hajbeültetés előtt Adóhely FUE hajbeültetés után 2 hét Adóhely FUE hajbeültetés után 6.5 hó
  Hajbeültetés után adóhely és beültetési terület
  FUE hajbeültetés után 2 héttel látható a befogadóhely és az adóhely
  FUE hajbeültetés után
  Ugyanez a páciens hajbeültetés előtt és hajbeültetés után, kinőtt hajjal
  FUE hajbeültetés után adóhely gyógyulása
  Adóhely FUE hajbeültetés előtt és hajbeültetés után, gyógyultan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekintse meg a fejbőr gyógyulását FUE hajbeültetésen átesett páciensünk képein

 • Ezek az elváltozások zavaróak lehet átmenetileg, de biztosan nyomtalanul elmúlnak minden esetben. FUE hajbeültetés után a gyógyulási idő igen rövid. Az adóhelyen a kinövő haj eltakarja a pontszerű hegeket. Ezek a hegek továbbiakban sokat zsugorodnak és gyakorlatilag nem láthatóak még rövid hajban sem.
 • A kicsiny és éles sebszélek gyógyulása szinte észrevehetetlen, így kb. 7-10 nappal FUE hajátültetés után már szinte semmilyen nyoma sincs a műtétnek. ( FUT csíkvételi műtétet követően valamivel hosszabb gyógyulással kell számolni, ilyenkor kb. 10-14 napig lehet a paciensek megjelenése nem túl "szalonképes".)
 • Az átültetésre kerülő hajszálak sörteszerű hosszúságúak, (1-2 mm), műtét után általában néhány hétig kicsit növekednek, utána kihullnak-kihullhatnak. Ez természetes folyamat, és nincs jelentősége a műtéti eredmény szempontjából. A hajhagymák a bőrben maradva regenerálódnak és kb. három hónap után indul meg az új hajszál termelése, amely majd a pótlást adja. Innentől fogva havi kb. 1 cm-t nő és minden tulajdonságában megfelel az eredeti helyén nőttnek Ennek megfelelően kb. 8-10 hónap múlva már 4-6 cm hosszú lehet az új hajzat. Ezt ugyanúgy lehet mosni, festeni, vágni egyaránt, mint az eredetit. Természetesen a végső eredmény szempontjából kiemelkedő jelentősége van az alkalmazott technikának, illetve annak precíz, aprólékos és gyakorlott szakemberek által történő végrehajtásának!
 • 2 héttel a beavatkozás után már minden szokásos tevékenység, aktivitás űzhető. Lehet sportolni (izzadás nem probléma, csak a fejelés nem ajánlott) úszni, szaunázni. Napra lehet menni, csak intenzív hosszú napozás nem ajánlott 3 hónapig, addig sapkát érdemes viselni. Hajbeültetés után sapka, kalap viselete más másnap lehetséges.
 • Repülőút, autóval utazás közvetlenül műtét után már tervezhető ( 1-2 nappal hajbeültetés után)
 • Hajbeültetés után ritka a szövődmény, és az is enyhe fokú általában. A szükséges kezelésekről pácienseinket egyedileg tájékoztatjuk szükség esetén.

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

FUE hajbeültetés kiterjedt kopaszág esetében két műtéttel, 5114 graft, 10568 hajszál átültetése

2016.05.22.

Két lépcsős FUE hajbeültetés nagy hajhiány fedése gépi FUE hajbeültetés technikávalPáciensünk középkorú férfi, Norwood VI. fokozatú hajhiánnyal. Ahogy a képeken látszik ez már kiterjedt kopaszodást...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Minőségellenőrzés, minőség biztosítása hajbeültetés során

2016.01.21.

Minőség ellenőrzés, minőség biztosítása hajbeültetés során.  A Sikos Klinikán végzett  hajbeültetés műtétek során minden lépést többszörösen ellenőrzünk, és minőségi kontrollnak vetünk alá.

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /hajbeultetes-gyogyulas.html