A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
 • HAJPLUSZ+ hajbeültetés rendszer!

  Egy napos FUE hajbeültetés,
  akár 5-6000 hajszállal

  6-7 óra tiszta műtéti idő alatt eredményes, természetes hatású hajbeültetést biztosítunk Önnek előnyös díjért:  FUE hajbeültetés alacsony áron+ 10% engedmény! Legújabb WAW FUE SYSTEM 2.0 technika!

 • Wayne Rooney hajbeültetése

  Wayne Rooney hajbeültetése...

  A Sikos Klinikán Ön ugyanazt az eredményes FUE hajbeültetést kapja, mint Rooney!
  Különbség: Nálunk ez a műtét lényegesen olcsóbb és sokkal rövidebb!

 • Legújabb FUE hajbeültetés nálunk

  Legújabb WAW FUE hajbeültetés Trumpet FUE tűkkel !

  Sikos Klinikán a legjobb minőségű különleges "Trumpet punch" körkéseket alkalmazzuk  a legújabb technikájú WAW FUE System gépi FUE hajbeültetéseinknél.

   
 • Hajbeültetés referenciáink meggyőzőek

  Referenciáink meggyőzőek!

  SOK  KÖZELI, EREDETI ÉLES KÉPEN láthatja nemzetközi szintű eredményeinket. 
  Több mint 25 éves tapasztalat, hiteles tudás, barátságos, biztonságos ellátás! 

Szeretné, hogy hajbeültetése műtétje rövid ideig tartson, sok hajat ültessenek át és az eredmény a leghatékonyabb legyen? Válassza a Sikos Klinikát!

Sikos Hajbeültetés Klinikán nagy tapasztalattal, egyedülálló gyorsasággal és hatékonysággal dolgozunk.

hajbeültetés műtét közben
FUE hajbeültetés közben

Különlegesen rövid idejű hajbeültetés módszer, remek árakon! Minden hajbeültetést egy napos műtéttel végzünk!
A Sikos Klinikán 6-7 óra alatt akár 2500-3000 graft, azaz kb. 5000-6000 hajszál, vagy még több is átültetésre kerülhet. SIKOS Klinika a megbízható, hiteles hajbeültetési magánklinika

A hajbeültetés műtét ideje fontos tényező
Az ajánlatok mérlegelésekor érdemes figyelembe venni, hogy adott hajmennyiség beültetését mennyi idő ( hány napos, hány órás beavatkozással) alatt vállalják (Két napos műtét nem feltétlenül jelenti több haj beültetését, ha összességében kevesebb haj kerül átültetésre, mint egy nap alatt. Hosszú műtéti idő nem előnyös az Ön kényelme és az eredményesség szempontjából. Pl. 1500 graft, kb. 3000 hajszál kerül beültetésre két műtéti nap alatt!) A műtéti idő jelentős mértékben függ a paciens adottságaitól és az átültetésre kerülő hajmennyiségtől is. Nagy gyakorlatunkkal kiemelkedő módon óránként legalább 1600-2400 hajszál  (kb. 800-1200 teljes, jó minőségű graft ) kinyerését tudjuk biztosítani. A reggel 9 kor kezdődő 1500-2000 graftos (kb. 3000-5000 hajszálas) hajbeültetés műtéteink a graftok beültetésének befejeztével délután 3 -4 -5 óra körül végződnek! Nálunk nincsenek estig-éjjelig tartó vagy két-három napig húzódó hajbeültetések! (Összehasonlításul: Belső információk alapján Wayne Rooney első hajbeültetésénél összesen 2400 graftot kapott két napos műtéttel, ezt a mennyiséget a Sikos Klinikán egy nap alatt, kb. 6-7 óra alatt ültetjük be, teljes biztonsággal). 

Mit jelent az egy vagy több napos hajbeültetés?
Ez a fogalom átalában a FUE hajvételi technikával végzett beavatkozásoknál merül fel. Egy napos műtéteknél általában 5-7 óra alatt kinyerjük a hajszálakat (graftokat) az adóhelyről, és utána beültetjük őket a hajhiányos területre.
2 (vagy 3 ) napos műtét esetén minden nap ugyanez a folyamat zajlik le ( kivétel, beültetés) csak több napra elosztva, változó időtartammal naponta ( kb. 3-6 óra). Erre a Sikos Klinikán nem, vagy csak kivételes esetben kerül sor, lévén a nagy gyakorlattal kifejlesztett eljárásunkkal akár 3000 vagy még több graft ( kb. 6-7000 hajszál) átültetését is tudjuk biztosítani egy napos műtéttel, a szükséges rövid műtéti idő alatt.

Két napos műtéttel nem lehet több hajat kinyerni az adóhelyről, mint egy napos műtéttel.
Sokan azt gondolják, ha egy nap alatt meghatározott mennyiséget lehet átültetni, akkor a több nap alatt ennek a többszörösére van lehetőség. Ez nem így van. Az adóhely felhasználása műtétenként és összességében is véges. Egy hajbeültetés műtéttel általában kb. 3000 graftot ( kb. 6-7000 hajszálat) lehet kinyerni az adóhelyről. (Természetesen ezt sok minden befolyásolja, de ez nem a mostani téma tárgya) Ezt lehet egy nap alatt és lehet két vagy több nap alatt megtenni, de a kinyerhető-átültethető hajszálak száma nem növekszik a műtéti napok számával.
Megfelelő technikai felkészültség esetén egy nap alatt teljes biztonsággal elvégezhető nagy hajmennyiség átültetése. Ha ehhez a megfelelő gyakorlat nem áll rendelkezésre vagy eleve több nappal terveznek, a műtét sikeressége szempontjából az sem hátrányos önmagában.

Minél rövidebb a műtét, annál eredményesebb lehet, mert a kivett graftok kevesebb időt töltenek a testen kívül. Kb. 6 -8 órát meghaladó időtartam után a graftok túlélése csökken. Hajbeültetés lépésről -lépésre, esetismertetés

FUE hajbeültetés  FUE hajbeültetés

S-FUE hajbeültetés (szelektív FUE technika, S-FUE hajbeültetés stratégia) Az eredményes FUE technika a legjobb eszközökkel!

A Sikos Hajbeültetés Klinikán a nemzetközi szakmai gyakorlatban elfogadott legújabb hajbeültetést, az ún. FUE módszert alkalmazzuk, melyet speciális gépi FUE hajvételi technikával igen gyorsan és hatékonyan végzünk. Az általunk alkalmazott S-FUE hajbeültetés ( szelektív FUE technika, S-FUE hajbeültetés stratégia) lényege, hogy a hajvétel során a legtöbb és legjobb minőségű hajszálkivételt ( graft vételt) biztosítsuk, az adóhely optimális gyógyulásával együtt. Az adóhelyen lévő hajtüsző egységek (graftok) célzott kiválasztásával (szelekciójával) tudjuk biztosítani az S-FUE hajbeültetés technika célkitűzéseit. Az S-FUE hajbeültetés nem a FUE hajvételi módszer továbbfejlesztett változata, hanem azoknak a megoldásoknak az összesége, amellyel a FUE módszer a legjobb hatékonysággal hajtható végre. 

A Sikos Klinikán a teljes sikeresség érdekében a FUE hajbeültetés hajvételi szakaszában a graftok (hajtüsző egységek) körbevágását speciális gépi FUE eljárással végezzük, ehhez 2016 novemberétől Magyarországon először és egyedülállóan alkalmazzuk a "WAW FUE SYSTEM" berendezést és a hozzávaló "Hybrid Trumpet Punch" tűket.
Ez a rendszer többfajta újításon alapszik amivel még jobb minőségben lehet biztosítani a FUE hajvételt. Maga a hajvételi berendezés egy igen érzékeny pedálba szerelt motor, amely a kézidarabban lévő punch kés ( FUE tű) oszcillációs mozgását idézi elő, ezzel biztosítva a könnyű és biztonságos graft vételt még nehezen kezelhető fejbőrökben is. 
Az eszközhöz tartozó"trombita" FUE tűk szintén a sérülésmentes FUE hajvételt szolgálják. A WAW  FUE hajvételi rendszer és a hybrid punch együttes használata egyesíti az éles és tompa tűk, illetve a manuális és gépi technika előnyeit azok esetleges hátrányai nélkül.
A legújabb WAW FUE System 2.0 vezeték nélküli Bluetooth alkalmazással lehetővé teszi a hajvételi eszköz és a punch tű sebességének, oszcillációjának és behatolási szögének még pontosabb és hatákonyabb beállítását telefonról vagy tabletről.  

JOBB HAJVÉTEL - ELŐNYÖSEBB, HATÉKONYABB EREDMÉNY!!

Mindezt most remek árakon 10%-os akciónk segítségével! 

Minimális transzekciós (hajsérülési) arány, biztos hajnövekedés

FUE graftok, teljes épségben kinyerve
 FUE hajvételi eljárással nyert teljes épségű kéthajszálas hajtüsző egység graftok, melyek a hajnövekedéshez szükséges összes struktúrát tartalmazzák

Természetesen nemcsak a "sebesség" számít. A jó hajnövekedéshez szükséges, hogy az átültetésre kerülő follikuláris egységek- hajtüszők ne sérüljenek meg a kivétel –feldolgozás során. A hajvétel- feldolgozás során az ún. transzekció, azaz a graftok- hajtüsző egységek átmetszése- sérülése különböző mértékben elkerülhetetlen. A meghatározott módon sérült graftokból egyáltalán nem, vagy csak gyengébb hajnövekedés várható a sérülés mértékétől függően.  A hajbeültetés műtét során némi technikai veszteség elkerülhetetlen, de ha ez kb. 5% , az érdemben nem befolyásolja a műtét eredményét. A transzekciós arány  nem befolyásolja a műtét közvetlen eredményét, hiszen a hajnövekedést nem produkáló átmetszett graftok nem kerülnek beültetésre. A transzekció jelentősége inkább az adóhely szempontjából számít, túl magas arány csökkenti adóhely sűrűségét, illetve a későbbi műtétek során felhasznáható hajmennyiséget. Ezért van jelentősége, hogy a transzekciós arányt alacsonyan tartsuk.

"Gyors" műtéteinkkel  a paciens műtőben töltött idejét minimálisra csökkentjük. A hajtüsző graftok kivétele és a beültetése között optimálisan 6-8 óra telhet el. A biztos hajnövekedés szempontjából ez elengedhetetlen követelmény. Ha túl hosszú lenne a műtét, ( estig- éjjelig tartana 10-14 órán át, ahogy esetleg más klinikákon, jóval kisebb hajmennyiség esetén is történik) akkor az érzékeny graftok sokkal  több időt lennének kénytelen a szervezeten kívül tölteni, amellyel jelentősen csökkenhet a túlélési esélyük és hajnövekedés. A paciensek számára is felesleges így a terhelés, nem beszélve a személyzet koncentráló képességének csökkenéséről.

Az általunk végzett hajbeültetés nemcsak gyors, de biztonságos, teljes hajnövekedést, minőségi eredményt jelent. Egy műtéti napon átlagosan kb. 2400-5000 hajszál  (1200-2500 graft-hajtüsző egység), vagy több kerülhet átültetésre kb. 6-7 óra tiszta műtéti idő alatt. Egy műtéttel nagyobb mennyiség (2500-3000 graft - kb. 6000-8000 hajszál vagy több) átültetését is tudjuk biztosítani az igények és lehetőségek szerint. 

 

Nagy mennyiségű haj átültetése rövid műtéti idő alatt. Gépi FUE hajvételi technika, kb. 3000-4000 hajszál kinyerése 2 óra alatt, biztos minőséggel! Nálunk nincs 10-12 órát, éjjelig tartó vagy több napra elhúzódó hajbeültetési beavatkozás! 

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Hajbeültetés túl fiatalon - vigyázat!

2017.09.30.

Fiatalembereknek nem kell rögtön hajbeültetésen gondolkodni, ha hajhullásuk elkezdődik.Sok 17 -19- 22 éves fiatalember, akik észlelik többnyire öröklődő, az átlagosnál nagyobb mértékű hajhullásukat...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Szeborrea és hajbeültetés

2017.09.19.

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /hajbeultetes-gyorsan.html