A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu

Hajbeültetés lépésről lépésre

Ismerkedjen meg a Sikos Klinika Páciensének FUE hajbeültetésével az első pillanattól az utolsóig! Nézze meg, hogyan értük el, hogy a kopasz férfi teljes hajas megjelenést kapjon!

Két lépcsős FUE hajbeültetés nagy hajhiány fedése gépi FUE hajbeültetés technikával
Páciensünk középkorú férfi, Norwood VI. fokozatú hajhiánnyal. Ahogy a képeken látszik ez már kiterjedt kopaszodást jelent, kb. 50.000 szál hiánnyal. Szerencsére a páciens kiváló adóhellyel rendelkezik, megfelelő a hajsűrűség a hajminőség is. A nagy hiány miatt két lépcsős fedést, két hajbeültetést terveztünk a teljes biztonság érdekében. ( egyszerre csak bizonyos hajmennyiség nyerhető ki és ültethető át, de a fejbőr regeneráció után -kb. 8-12 hónap múlva- hasonló nagyságrendű műtét elvégezhető újra, ha az adóhely megfelelő)

Első FUE hajbeültetés műtétet a hajvonal kialakítása és az elülső rész fedésére, második műtétet a fejtető és a hátsó rész fedésére terveztük. Gépi FUE hajbeültetés technikával dolgoztunk, egy- egy beavatkozás kb. 7 órát vett igénybe, egy napos műtéteknél. Az első műtétet 2528 grafttal, a másodikat 2528 grafttal beültetésével végeztük el.  A két hajbeültetés műtét során összesen 10568 hajszál került beültetésre. A leghátsó terület, mint kevésbé hangsúlyos rész csak részben volt fedhető- már nem jutott elég haj. Itt szóba jöhet kisebb kiegészítő beavatkozás. A második műtétet az első beavatkozás után 1 évvel végeztük el, a második műtét utáni kontroll képek 10 hónapra készültek.

Full head hair transplant in two steps at Sikos Clinic Budapest, Hungary. FUE hair transplant for Norwood class VI patient. First surgery with 2528 grafts for the front, second one 1 year later with 2586 grafts for the back. Natural result, great coverage! Pictures depict planning, timing and execution of hair transplant surgery with powered FUE technique, alltogether 10568 hairs were planting. End result pics taken 8 months after 2. surgery


Ezen a képen látható a kiindulási és a végállapot. Hogyan jutottunk idáig?
Tekintse meg képeinket, ahol soron követhető a tervezés, végrehajtás és a gyógyulás teljes folyamata, melynek végén az igen kiváló eredmény látható.

Hajbeültetés előtt Norwood V fokozatú hiány Első műtét tervezése, hajvonal ,fedési terület
Adóhely lenyírva első FUE hajbeültetés előtt
1. FUE hajbeültetés után közvetlenül 3 nappal az 1. hajbeültetés után
 
Adóhely 3 nappal FUE hajbeültetés után  1 évvel később a megnőtt hajjal, természetes hajvonal
  Hajbeültetés eredménye az első műtét után 1 évvel 2528 graft, FUE technika. 
Az adóhely hosszabb hajjal műtét előtt-után, Semmilyen hajhiány vagy bármilyen nyoma a műtétnek nem látszik
Adóhely 2. hajbeültetés előtt lenyírva. Összehasonlításul bal oldali képen az első műtét előtti állapottal együtt. Az első beavatkozás aprócska pici hegei alig látszanak a fejbőrben.Donor site before first and second surgery. Small white dotted scars of the first transplant are almost not visible.
2.FUE hajbeültetés előtt, befogadó hely tervezés Közvetlenül 2. hajbeültetés műtét után
  Befogadó terület és az adóhely 1 héttel második FUE hajbeültetés után, szépen gyógyul
Adóhely az első hajbeültetés előtt és második hajbeültetés után 10 hónappal Donor site before and after the second hair transplant surgery
Before hair transplant, after the first and the second surgery

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Hajbeültetés túl fiatalon - vigyázat!

2017.09.30.

Fiatalembereknek nem kell rögtön hajbeültetésen gondolkodni, ha hajhullásuk elkezdődik.Sok 17 -19- 22 éves fiatalember, akik észlelik többnyire öröklődő, az átlagosnál nagyobb mértékű hajhullásukat...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Szeborrea és hajbeültetés

2017.09.19.

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /hajbeultetes-lepesrol-lepesre.html