A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu

Hajátültetés, hajbeültetés képek. Hajbeültetés páciensek előtte- utána képei
Tel: +36203733087

   

Különleges fényképgaléria, Magyarországon egyedülálló képanyaggal! Közel 90 paciens 900 képe és folyamatosan frissül!
A hajbeültetés- hajátültetés galériában csak a Sikos Hajbeültetés Klinikán operált saját paciensek felvételei láthatóak! Nem másoltak máshonnan, és nem is retusáltak! Képeink műtét előtt-után azonos beállításban, jól értékelhetően, közeliben is mutatják eredményeinket. Nincsenek homályos, szabadban, távolról készült, értékelhetetlen felvételek, műtét előtt kopaszra nyírt és ahhoz képest a saját haját megnövesztő, így már hajasnak tűnő paciensek, amivel félre lehet vezetni az érdeklődőket.

A képeken jól megfigyelhető a művészileg kivitelezett FUT-FUE technikával történő hajátültetés (hajbeültetés, hajtranszplantáció) természetes és hatékony eredménye, az elülső hajvonal-hajzóna finom kidolgozottsága, sűrűsége, az átültett hajszálak szokásos módon és irányban növekednek, hegesedés egyáltalán nem látszik. Több paciensnél a képek azt is mutatják, hogy az adóhelyen a hegvonal már rövid hajban sem látszik egyáltalán. 

Iratkozzon fel hírlevelünkre és 10 % árengedményben részesül a hajbeültetés aktuális árából!

A képek egyes paciensek esetében elért eredmények, az aktuális eredmények eltérőek lehetnek.

 Az adóhely felhasználása, graftok kinyerése

Hajátültetés, hajbeültetés FUE hajimplantáció, hajtranszplantáció, hajáthelyezés, graft, kihúzás, körkés

Hajátültetés során adóhelyként elsősorban és leggyakrabban a  fej hátsó-oldalsó részén lévő hajas területet alkalmazzuk, innen vesszük ki az átültetésre kerülő hajat. Nagyon fontos, hogy csak az ún. biztonsági zónát alkalmazhatjuk, azt a területet, ahonnan nem hullik ki a haj, mert csak ezek a hajszálak növekednek, és nem hullnak ki az új helyükön sem az átültetés után az élet végéig, lévén, hogy nem érzékenyek a férfias hajhullást okozó hormonális hatásokra. Az átültetésre kerülő haj kinyerése FUE egyenkénti kihúzásos módszerrel, vagy FUT csíkvételi módszerrel lehetséges.
Képeinken részletes magyarázat található a hajvételi (FUE és csík) eljárásokról.

Befogadóhely, nyílások készítése, graftok beültetése

Hajátültetés, hajbeültetés, FUE, hajimplantáció, hajtranszplantáció, hajáthelyezés, graft, hajvonal, beültetés, implantáció

A befogadóhelyen ( hajhiányos, kopasz fejbőr) történik az adóhelyről kinyert graftok beültetése.
Ennek első lépése a befogadó nyílások elkészítése, mely a hajátültetés (hajbeültetés) egyik legfontosabb eleme.
Ezután következik a graftok (hajszálak, hajszálcsoportok) beültetése (implantáció).

Nagyon  lényeges, hogy a hajvételi eljárástól függetlenül igen kifinomult implantációs technikával dolgozunk, a graftokat egyenként ültetjük be atraumatikus (sérülésmentes) eljárással. Ezzel a technikával nagy graftsűrűséget (hajsűrűséget)  lehet elérni, amely a jó hajas fedéshez elengedhetetlen.
Képeinken részletes magyarázat található a nyílások elkészítéséről, hajvonal képzésről, graftok beültetéséről.

 Hajas fejbőr elváltozások, lebenyképzés

Hajhiány fedése lebenyes pótlással

A hajas fejbőrön nemcsak hajhullás, férfias kopaszodás miatt végzünk műtétet, hanem más eredetű hajhiányok pótlására is. Ezeknek az eseteknek egy részében ún. lebenyes pótlást alkalmazunk, melynek lényege, hogy a hajhiányt a környezetből forgatott hajas fejbőrrel fedjük. Ilyen megoldást választunk pl. ún. "körülirt kopaszság" esetekben, ahol hajátültetés nem alkalmazható, mert az átültetett haj nem marad meg, vagy pl. fejbőrben lévő bőrgyógyászati jellegű elváltozás eltávolítása után visszamaradó hiányok eseteiben.

 Helyreállító és korrekciós hajátültetési eredmények

Égés utáni heges hajhiány pótlása hajátültetés   hajbeültetés műtéttel

A FUT és FUE eljárással nemcsak öröklött kopaszodás miatt végzünk műtéti hajpótlást, hanem jó eredménnyel alkalmazható ez a módszer "szerzett" hajhiányok eseteiben is.

  • Ez elsősorban sérülés, betegség okozta (heges) hajhiány (helyreállító hajbeültetés), illetve
  • zavaró hatású vagy elégtelen eredményt produkáló előző hajátültetés utáni (korrekciós hajbeültetés) esetekre vonatkozik.

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Hajbeültetés túl fiatalon - vigyázat!

2017.09.30.

Fiatalembereknek nem kell rögtön hajbeültetésen gondolkodni, ha hajhullásuk elkezdődik.Sok 17 -19- 22 éves fiatalember, akik észlelik többnyire öröklődő, az átlagosnál nagyobb mértékű hajhullásukat...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Szeborrea és hajbeültetés

2017.09.19.

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /hajbeultetes-referenciak.html