A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
 • HAJPLUSZ+ hajbeültetés rendszer!

  Egy napos FUE hajbeültetés,
  akár 5-6000 hajszállal

  6-7 óra tiszta műtéti idő alatt eredményes, természetes hatású hajbeültetést biztosítunk Önnek előnyös díjért:  FUE hajbeültetés alacsony áron+ 10% engedmény! Legújabb WAW FUE SYSTEM 2.0 technika!

 • Wayne Rooney hajbeültetése

  Wayne Rooney hajbeültetése...

  A Sikos Klinikán Ön ugyanazt az eredményes FUE hajbeültetést kapja, mint Rooney!
  Különbség: Nálunk ez a műtét lényegesen olcsóbb és sokkal rövidebb!

 • Legújabb FUE hajbeültetés nálunk

  Legújabb WAW FUE hajbeültetés Trumpet FUE tűkkel !

  Sikos Klinikán a legjobb minőségű különleges "Trumpet punch" körkéseket alkalmazzuk  a legújabb technikájú WAW FUE System gépi FUE hajbeültetéseinknél.

   
 • Hajbeültetés referenciáink meggyőzőek

  Referenciáink meggyőzőek!

  SOK  KÖZELI, EREDETI ÉLES KÉPEN láthatja nemzetközi szintű eredményeinket. 
  Több mint 25 éves tapasztalat, hiteles tudás, barátságos, biztonságos ellátás! 

Sikos Hajbeültetés Klinika -Magyarország legrégebbi hajbeültetés klinikája 1992 óta. Legnagyobb tapasztalat -legújabb módszerek. (+36203733087)
FUE Hajbeültetés 2 műtét eredménye összesen 5001 grafttal, 9368 hajszállal. FUE hair transplant very successful result 2 surgeries, 5001 grafts, 9368 hairs FUE Haartransplantation sehr erfolgreiches ergebnis2 Operationen, 5001 Graften, 9368 Haare

FUE hajbeültetés

Hajbeültetés árak

Különleges

Tapasztalat

 Ingyenes előzetes szakvélemény!
KÉRJEN ONLINE KONZULTÁCIÓT!
Egy napos FUE hajbeültetés
   
 FUE hajbeültetés  
FUE hajbeültetés 2600 grafttal
FUE hajbeültetés eredménye 5074 graft
FUE hajbeültetés eredménye 5074 graft 2 műtéttel  
FUE hajbeültetés eredménye 3000 graft  
FUE hajbeültetés  előtt -után   
FUE hajbeültetés 2839 grafttal előtt után
FUE hajbeültetés előtt-után 2839 grafttal   
FUE hajbeültetés eredménye 3002 graft FUE Hair transplant 3002 grafts Haartransplantation mit 3002 graften  
FUE hajbeültetés eredménye 3002 graft FUE Hair transplant 3002 grafts Haartransplantation mit 3002 graften  
FUE hajbeültetés két műtét 4901 graft 9780 hajszál  
FUE hajbeültetés két műtét 4901 graft 9780 hajszál  
FUE hajbeültetés  
FUE hajbeültetés után  
Legújabb gépi FUE hajbeültetés  

Sikos dr. és jókedvű munkatársai
Hozzáértő, kedves csapat akikre Ön bátran rábízhatja magát!

 

Surgeons-perform-the-surgery-badge (002)

 

Legújabb FUE hajbeültetés technikák alkalmazása a Sikos Klinikán.

Sikos dr. a modern hajbeültetési eljárások magyarországi bevezetője! FUE hajbeültetést első alkalmazója 2006-ban, a hajtüsző graftokkal történő hajátültetés 1995-ben végeztünk először itthon.
A legelterjedtebb, népszerű és hatékony módszer a világon az egységenként végzett 
FUE HAJBEÜLTETÉS !

VigyorMagyarországon először!
Sikos Klinika: Professzionális hajbeültetés, sikeresen, eredményesen! Hajbeültetés tapasztalatok?
A Sikos Klinikán megtalálja!
Élvonalbeli technológia, a legújabb FUE hajbeültetési eljárással!
WAW FUE SYSTEM és a hozzávaló TRUMPET PUNCH a legújabb FUE hajvételi technikai fejlesztés, melynek segítségével még jobb eredményt biztosítunk pácienseinknek!
VigyorMINDEN HAJTRANSZPLANTÁCIÓ MŰTÉTÜNK EGY NAPOS, de sok haj átültetésével! Rövidebb műtét, eredményesebb hatás! Nincsenek feleslegesen műtőben töltött órák, elhúzódó beavatkozások. Az Ön műtétjét dr. Sikos Géza plasztikai sebész és képzett csapata végzi. Hajbeültetés Budapest
VigyorRövid hajbeültetés műtét, teljes hajnövekedés, természetes új hajzat - ezt biztosítjuk Önnek a Sikos Klinikán. Hajbeültetés Budapesten a legújabb gépi FUE hajbeültetés technikák alkalmazásával!
VigyorA hajbeültetés tartóssága élethosszig terjed. Az átültetett haj ugyanolyan természetes megjelenésű, mint az eredeti helyén volt.
VigyorGyors gyógyulás hajbeültetés után - egy hét után már nincs nyoma a műtétnek. A hajbeültetés nem fájdalmas beavatkozás, a hajbeültetés mellékhatásai gyakorlatilag minimálisak lehetnek csak. A hajbeültetés utáni időszakról többet olvashat itt.
Hajbeültetés vélemények? Előtte- utána képeink meggyőzik Önt is!
Tapasztalat és lelkiismeretesség.
A Sikos Hajbeültetés Klinika 1992 óta működik. A Klinika tulajdonosa és orvos vezetője dr. Sikos Géza. dr. Sikos végzi a személyes konzultációkat és hajbeültetés műtéteket, amelyekben szakavatott asszisztencia segíti. A Sikos Klinika Sikos dr. saját orvosi intézménye, nem üzleti vállalkozás alkalmazott orvosokkal. Nálunk tudja, hogy ki az orvos, aki operálja, milyen felkészültsége, gyakorlata van. Hajbeültetés tapasztalatok? A Sikos Klinikán megtalálja!
Klinikai tevékenységünk, szakmai felkészültségünk és gyakorlatunk több mint 2 évtizedes, folyamatosan frissen tartott, így mindig a lehető legmodernebb ellátással biztosítjuk a sikeres hajbeültetési eredményeket pácienseinknek.

Kinek érdemes hajbeültetést végeztetni és kinek nem? 

FONTOS: CSAK EGYFAJTA  FUE HAJBEÜLTETÉS létezik! Minden más elnevezés ugyanazt a módszert jelenti és csak reklámfogás!  

VIGYÁZAT! FÉLREVEZETŐ HAJBEÜLTETÉS MARKETING TÁJÉKOZATÁSOK!

2015 őszén az ISHRS a legnagyobb nemzetközi hajbeültetési szakmai szervezet felhívást tett közzé melyben a leírják, hogy a hajbeültetési marketingben ( hirdetések, web oldalak, beteg tájékoztatók stb.) milyen állításokat és megfogalmazásokat kell elkerülni, mert azok félrevezetőek és alkalmatlanok a hiteles tájékoztatásra.Nem léteznek olyan hajbeültetési technikák, amelyek pl. az alábbi fogalmakkal kerülnek hirdetésre: hegmentes hajbeültetés, érintésmentes hajbeültetés.

American Hair Loss Association International Alliance of Hair Restoration Surgeons International Alliance of Hair Restoration Surgeons
Dr. Sikost az
 "American Hair Loss Association" ajánlja
 Dr. Sikos ajánlott Hajbeültetés Sebész                    
 BaldTruthTalk “Hair Transplant Forum  – Join The Community” 

 Előnyös hajbeültetés árak, korrekt konzultáció a Sikos Klinikán

Eredményeinket megfizethető árakon biztosítjuk Önnek.
10% árengedmény a FUE hajbeültetés díjából 1500 graft beültetése felett!
Keresse meg ártájékoztató oldalunkon, hogy milyen hajmennyiség átültetése, milyen díjért ajánlható az Önhöz legközelebb álló hajhiány esetében. Hajbeültetés Budapesten, modern magánklinikán.

 

 FUE hajbeültetés eredménye

Pácienseink támogató véleménye Sikos Klinikán végzett sikeres hajbeültetésük után

 

 S-FUE hajbeültetés stratégia ( szelektív FUE hajbeültetés) az eredményes FUE technika a legjobb eszközökkel

A Sikos Klinika által bevezetett és alkalmazott S-FUE hajbeültetés  (S-FUE technika, szelektív FUE technika, szelekciós FUE eljárás, S-FUE hajtranszplantáció) egy összetett hajbeültetési stratégia. Az S-FUE hajbeültetés részleteit a Sikos Klinika több mint 20 éves hajbeültetés tapasztalata alapján állította össze. Lényege, hogy a hajtüsző egység graftokban a legjobb és legtöbb hajszálat vesszük ki és ültetjük át, így alacsonyabb graftszámmal több hajszálat tudunk biztosítani. Ez együtt jár az adóhely optimális felhasználásával és gyógyulásával. Az adóhelyen lévő hajtüsző egységek (graftok) célzott kiválasztásával (szelekciójával) és az adott páciens haj és fejbőr tulajdonságaihoz való speciális technikákkal biztosítjuk az S-FUE hajbeültetési stratégia célkitűzéseit. Az S-FUE technika nem a FUE hajvételi módszer továbbfejlesztett változata, hanem azoknak a technikai megoldásoknak az összessége, amellyel a FUE módszer a legjobb hatékonysággal hajtható végre. A szelekciós eljárás, mindig az adott hajtulajdonságokhoz mérten biztosítható. Mivel árainkat graftokra adjuk meg, így az S-FUE stratégia előnyösebb díjakat is jelent ( kevesebb graft, több hajszál)! 

WAW FUE SYSTEM  

2016 novemberétől Magyarországon először és egyedülállóan alkalmazzuk a "WAW FUE SYSTEM" berendezést és a hozzávaló "Hybrid Trumpet Punch" tűket.
Ez a rendszer többfajta újításon alapszik amivel még jobb minőségben lehet biztosítani a FUE hajvételt. Maga a hajvételi berendezés egy igen érzékeny pedálba szerelt motor, amely a kézidarabban lévő punch kés ( FUE tű) oszcillációs mozgását idézi elő, ezzel biztosítva a könnyű és biztonságos graft vételt még nehezen kezelhető fejbőrökben is. Az eszközhöz tartozó"trombita" FUE tűk szintén a sérülésmentes FUE hajvételt szolgálják. A WAW  FUE hajvételi rendszer és a hybrid punch együttes használata egyesíti az éles és tompa tűk, illetve a manuális és gépi technika előnyeit azok esetleges hátrányai nélkül. A hajbeültetés megtapadási arány a legjobban biztosítható az ezzel az eszközzel kinyert graftok esetében.

Milyen a minőségi hajbeültetés és milyen a nem természetes hatású hajbeültetés? Nézze meg itt!

Mit jelent a FUE hajbeültetés kifejezés?

A nemzetközi szakmai gyakorlatban a ma elérhető legújabb korszerű hajbeültetés eljárás, az ún. Follicular Unit Extraction - FUE hajbeültetés módszer saját haj átültetésére. A FUE hajbeültetés,  (FUE eljárás, FUE technika, FUE technológia) az ún. egyenkénti kihúzásos technika esetében a hajvétel során az átültetésre kerülő hajtüsző egységeket speciális mikrosebészeti körkéssel, nagy nagyítás alatt egyenként körbevágjuk,  és az így keletkezett, hajszálakat tartalmazó picinyke szövethengereket (graftokat) egyenként húzzuk ki az adóhelyről. A kinyert graftokat egyenként ültetjük be a kopasz, kopaszodó területekre, ezáltal elérve a teljesen természetes hatású hajsűrítést, hajas fedést. A Sikos FUE Clinic, FUE Klinika a modern hajbeültetés módszereket alkalmazza.

FUE hajbeültetés képekben, videókon

Ha érdekli a hajtranszplantáció technikai végrehajtása: Nézze meg képeken a FUE hajbeültetés eljárást!
Kedves hölgy páciensünknél koponyaműtét utáni besugárzás következtében kialakult hajhiány miatt végeztünk hajbeültetés, kombinált FUT (csíkvételi) +FUE (egyenkénti kivételi) technikával .Összesen 2716 graft, 4871 hajszál került átültetésre. Hajbeültetés után 1 évvel látható a kiváló eredmény, mely nagy örömmel tölti el páciensünket.

Kedves hölgy páciensünknél koponyaműtét utáni besugárzás következtében kialakult hajhiány miatt végeztünk hajbeültetés, kombinált FUT (csíkvételi) +FUE (egyenkénti kivételi) technikával .Összesen 2716 graft, 4871 hajszál került átültetésre. Hajbeültetés után 1 évvel látható a kiváló eredmény, mely nagy örömmel tölti el páciensünket.

Őszinte és reális szakértői ajánlatok

Személyre szabott, részletesen elmagyarázott és jól érthetően megindokolt korrekt ajánlatot teszünk Önnek a konzultáció alkalmával. Ha nem tudunk érdembeli változást igérni, nem javasoljuk a hajbeültetést.

Nagy hajbeültetési gyakorlat a Sikos Klinikán

A modern, hajtüsző egységekkel történő hajbeültetés itthoni bevezetőjeként, több mint 20 éves hajbeültetés tapasztalattal rendelkezünk. Hajbeültetés műtéteinknél rövid műtéti idő alatt nagy mennyiségű hajat nyerhetünk ki és ültetünk át ultrafinom technikával.
Legfejlettebb gépi FUE hajátültetés technikák alkalmazásával naponta átlagosan kb. 1200-3000 graft - hajtüsző egység (kb. 2400-6000 hajszál)  kerül beültetésre kb.  5-7 óra tiszta műtéti idő alatt. Nincs szükség felesleges műtéti napokra, kényelmetlen igénybevételre. Az adottságok -igények függvényében nagyobb, 3000 graft feletti hajmennyiség (kb. 6000-7000 hajszál) is átültetethető egy műtét során.
Klinikánkon a FUE hajbeültetést a szakmailag legelismertebb, legjobb minőségű FUE SUPERPUNCH körkésekkel végezzük!

Az átültetett haj nem hullik ki a későbbiekben

Mindig az ún. biztonsági adóhelyről vesszük ki a hajat, az új haj megjelenése teljesen természetes, nincsenek látható nyomai a hajbeültetés műtétnek. A beültetett haj iránya, dőlésszöge az egész fej területén mindenhol megfelel az eredeti hajnak, a hajvonalat művészi módon alakítjuk ki a természetes hatás érdekében. A hajbeültetés megbízható megoldás a kihullott hajszálak pótlására! Hajhagyma beültetés eredményesen, nagy tapasztalattal. Hajbeültetés Budapest, [hajbeultetes budapest]

Hajbeültetés nőknek hajnyírás nélkül, sikeresen!

női hajbeültetés
Hölgyek esetében is lehetséges a hajtüsző egységekkel történő hajátültetés (hajbeültetés), ugyanúgy lehet dúsítani a hajkoronát, mint férfiaknál. 

NINCS SZÜKSÉG HAJNYRÁSRA, MERT OLYAN TECHNIKÁVAL ( FUT csíkvételi technika) DOLGOZUNK, AMELLYEL SOK HAJAT TUDUNK ÁTÜLTETNI, DE NEM KELL HAJAT VÁGNI! (Az ún. FUE technika alkalmazása esetén nagyobb hajmennyiség átültetéséhez kiterjedt hajnyírás szükséges, kisebb, feddhető nyírás esetén csak jóval kevesebb haj ültethető át!)  

A FUT csíkvételi és a FUE egyenkénti kihúzásos eljárásokkal teljesen egyenrangú eredményeket lehet biztosítani.

Kérdezzen tőlünk, töltse ki az űrlapot! 
Ha megadja telefonszámát, visszahívjuk!
Sikos FUE Clinic, FUE Klinikahajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Hajbeültetés túl fiatalon - vigyázat!

2017.09.30.

Fiatalembereknek nem kell rögtön hajbeültetésen gondolkodni, ha hajhullásuk elkezdődik.Sok 17 -19- 22 éves fiatalember, akik észlelik többnyire öröklődő, az átlagosnál nagyobb mértékű hajhullásukat...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Szeborrea és hajbeültetés

2017.09.19.

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /hajbeultetes.html