A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
 • HAJPLUSZ+ hajbeültetés rendszer!

  Egy napos FUE hajbeültetés,
  akár 5-6000 hajszállal

  6-7 óra tiszta műtéti idő alatt eredményes, természetes hatású hajbeültetést biztosítunk Önnek előnyös díjért:  FUE hajbeültetés alacsony áron+ 10% engedmény! Fizetés egészségpénztári számláról is lehetséges!

 • Wayne Rooney hajbeültetése

  Wayne Rooney hajbeültetése...

  A Sikos Klinikán Ön ugyanazt az eredményes FUE hajbeültetést kapja, mint Rooney!
  Különbség: Nálunk ez a műtét lényegesen olcsóbb és sokkal rövidebb!

 • Legújabb FUE hajbeültetés nálunk

  Legújabb FUE hajbeültetés FUE Superpunch késekkel!

  Sikos Klinikán a legjobb minőségű Cole féle SUPERPUNCH  FUE körkéseket alkalmazzuk  a legújabb technikájú technikájú gépi FUE hajbeültetéseinknél.

   
 • Hajbeültetés referenciáink meggyőzőek

  Referenciáink meggyőzőek!

  SOK  KÖZELI, ÉLES KÉPEN láthatja nemzetközi szintű eredményeinket. 
  Több mint 20 éves tapasztalat, hiteles tudás, barátságos körülmények.

Hajbeültetés hitelre, hajbeültetés részletfizetéssel, hajbeültetés részletre

Sikos Klinikán nem érhető el hajbeültetés részletfizetéssel.

Ha Önnek nehézséget okoz a műtéti díj kifizetése, az alábbi külső cégekkel javasoljuk kapcsolatot felvenni személyi kölcsön igénylésére.

A fizetési feltételekről az adott hitelbiztosító cég oldalán találhat részletesebb tájékoztatót.

 

 CETELEM Szabadfelhasználású kölcsön

Cetelem Szabadfelhasználású Személyi kölcsönnel Ön fedezet- és kezes nélkül juthat hozzá 400 000 Ft és 5 000 000 Ft közötti hitelösszeghez, melyet szabadon felhasználhat tervei megvalósítására. Több tervét is megvalósíthatja egy hitel segítségével.

Mire fordíthatja a felvett hitelösszeget?

 • Orvosi kezelés

Mikor juthat hozzá a kért hitelösszeghez?

Az igényelt hitelösszeget pozitív hitelbírálat, és az igényléshez szükséges, hirdetményben meghatározott dokumentumok Bankhoz történő beérkezését és a kölcsönszerződés aláírását követően 3 munkanappal számlájára utaljuk. A Bank a kezelési költség összegét levonja a folyósított hitel összegéből.

Szeretné megtudni, hogy milyen hitelösszeget igényelhet?

Számolja ki mennyit költene autó vásárlásra, és a hitelkalkulátor segítségével válasszon Forint alapú ajánlataink közül. Bankunk azonnali ingyenes online hitelbírálatot biztosít. 

Kondíciók

A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A hitelajánlat részletes feltételeiről tájékozódjon az általános és az egyedi szerződésben, valamint a hirdetményben foglaltakból vagy a hitelügyintézőnél. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.

Cetelem Online Személyi Kölcsön reprezentatív példa

Hitel teljes összege: 500 000 Ft Teljes hiteldíj mutató (THM): 26,41%
Futamidő: 36 hó Fix éves ügyleti kamat: 19,50%
Kezelési költség: 27 500 Ft Referencia THM 26,41% (500 000 Ft; 36 hó), illetve 26,84% (3 000 000 Ft; 60 hó)
Fix havi törlesztőrészlet: 18 454 Ft Fizetendő teljes összeg: 664 344 Ft, valamint az egyszeri kezelési költség, amely a hitelösszegből kerül levonásra.


CITIBANK SZEMÉLYI KÖLCSÖN

A Citibank Személyi Hitel előnyei:

 • Kezes és ingatlanfedezet nélkül igényelhető.
 • Tetszőleges célra felhasználható.
 • 400 000 és 3 000 000 forint közötti kölcsönösszeg1 igényelhető, 12-72 hónapos futamidőre. (További Kölcsön igénylése esetén és meglévő Személyi Kölcsön Személyi Hitellel történő kiváltása esetén, a maximálisan igényelhető hitelösszeg 3 500 000 Ft.)
 • Forintalapú kölcsön: nincs árfolyamkockázat, a futamidő teljes hossza alatt állandó a törlesztőrészlet.
 • 0 Ft kezelési költség Citibanknál vezetett folyószámláról automatikus beszedéssel történő visszafizetési mód esetén
 • Adóstárs bevonásával nagyobb kölcsönösszeghez juthat.
 • A futamidő teljes hossza alatt Citibank folyószámlára történő rendszeres munkabér átutalás esetén kedvezőbb kamattal és alacsonyabb törlesztőrészlettel igényelhető a kölcsön. Részletek itt
 • A Keretösszeg lehetőséget biztosít újabb kölcsönösszeg(ek) igénylésére, telefonon keresztül és akár dokumentáció nélkül a hitelszerződésben foglalt feltételek esetén. A Keretösszeg jelenti azt a hitelszerződésben meghatározott forintban nyilvántartott keretösszeget, amely terhére a Bank hitelbírálata függvényében a Keretösszeg lejárata alatt További Kölcsönöket folyósíthat. További Kölcsönök folyósítása csak és kizárólag a Bank hitelbírálatának pozitív hitelbírálata alapján történhet, és csak akkor ha a További Kölcsönökre vonatkozó feltételek a Kölcsönkérelemben foglalt értékhatár alatt és az Első Kölcsön Értesítőben megadott korlátok között vannak.
 • Néhány perc alatt megtudhatja Hitelvonalunkon (06 40 40 10 40), hogy mekkora kölcsönösszeghez juthat. A kölcsön igényléséhez nem szükséges befáradnia a bankfiókba, a Citibank üzletkötői3 bárhol felkeresik Önt. Interneten keresztül kedvezőbb feltételekkel kezdeményezhet Citibank Személyi Hitelt, regisztrációját 1 percen belül megválaszoljuk. További részletek az interneten keresztül kezdeményezhető kölcsönről.

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

FUE hajbeültetés kiterjedt kopaszág esetében két műtéttel, 5114 graft, 10568 hajszál átültetése

2016.05.22.

Két lépcsős FUE hajbeültetés nagy hajhiány fedése gépi FUE hajbeültetés technikávalPáciensünk középkorú férfi, Norwood VI. fokozatú hajhiánnyal. Ahogy a képeken látszik ez már kiterjedt kopaszodást...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Minőségellenőrzés, minőség biztosítása hajbeültetés során

2016.01.21.

Minőség ellenőrzés, minőség biztosítása hajbeültetés során.  A Sikos Klinikán végzett  hajbeültetés műtétek során minden lépést többszörösen ellenőrzünk, és minőségi kontrollnak vetünk alá.

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /hitel-reszlet.html