A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
 • HAJPLUSZ+ hajbeültetés rendszer!

  Egy napos FUE hajbeültetés,
  akár 5-6000 hajszállal

  6-7 óra tiszta műtéti idő alatt eredményes, természetes hatású hajbeültetést biztosítunk Önnek előnyös díjért:  FUE hajbeültetés alacsony áron+ 10% engedmény! Legújabb WAW FUE SYSTEM technika!

 • Wayne Rooney hajbeültetése

  Wayne Rooney hajbeültetése...

  A Sikos Klinikán Ön ugyanazt az eredményes FUE hajbeültetést kapja, mint Rooney!
  Különbség: Nálunk ez a műtét lényegesen olcsóbb és sokkal rövidebb!

 • Legújabb FUE hajbeültetés nálunk

  Legújabb FUE hajbeültetés FUE Superpunch késekkel!

  Sikos Klinikán a legjobb minőségű Cole féle SUPERPUNCH  FUE körkéseket alkalmazzuk  a legújabb technikájú technikájú gépi FUE hajbeültetéseinknél.

   
 • Hajbeültetés referenciáink meggyőzőek

  Referenciáink meggyőzőek!

  SOK  KÖZELI, ÉLES KÉPEN láthatja nemzetközi szintű eredményeinket. 
  Több mint 20 éves tapasztalat, hiteles tudás, barátságos körülmények.

Legújabb FUE hajbeültetés technikák alkalmazása a Sikos Klinikán

gépi hajbeültetés
A gépi FUE hajvételhez alkalmazott berendezéssel sok graftot, gyorsan, nagy mennyiségű hajjal nyerünk ki.

Nagy hajmennyiség gyors, hatékony beültetése, rövid műtéti idő, biztos hajnövekedés

A Sikos Hajbeültetés Klinikán a nemzetközi szakmai gyakorlatban elfogadott legújabb technikákkal végezzük FUE hajbeültetés műtéteinket. Folyamatos továbbképzések, friss tudás segíti pacienseinket a legjobb eredményhez! Nézze meg képeken a FUE hajbeültetés eljárást!

   - Egy műtéti napon  kb. 5000 -6000 hajszál ( kb. 2500 -3000 graft - hajtüsző egység) átültése kb. 6-7 óra tiszta műtéti idő alatt
  - FUE hajbeültetés, egyenkénti kihúzásos hajvételi módszer, kézi vagy gépi technikával egyedülálló módon, teljes  hajnövekedéssel. (Összehasonlításul: személyes információk alapján tudjuk, hogy Wayne Rooney összesen 2400 graftot kapott két napos műtéttel, ezt a mennyiséget a Sikos Klinikán egy nap alatt, kb. 7 óra alatt ültetjük be, teljes biztonsággal)
  - Nincsenek felesleges műtéti napok, feleslegesen műtőben töltött órák
  - Óránként akár 800-1200 teljes, jó minőségű graft kinyerése!
  - A klinikánkon alkalmazott gépi FUE hajvétel az egyik fő biztosíték az eredményes hajbeültetésre! 
  - FUE hajbeültetést a szakmailag legelismertebb, legjobb minőségű FUE SUPERPUNCH körkésekkel és Hybrid Trumpet Punch végezzük!

 - "Gyors" műtéteinkkel  a paciens műtőben töltött idejét minimálisra csökkentjük, és a graftok a lehető legrövidebb időt töltik szervezeten kívül. A biztos hajnövekedés szempontjából ez elengedhetetlen követelmény. Ha túl hosszú lenne a műtét (estig- éjjelig tartana 10-12 órán át, ahogy esetleg más klinikán történik) akkor az érzékeny graftok sokkal  több időt lennének kénytelen a szervezeten kívül tölteni, amellyel jelentősen csökkenhet a túlélési esélyük. A paciensek számára is felesleges lenne a terhelés, nem beszélve a személyzet koncentráló képességének csökkenéséről. 

A hajbeültetés műtét sikeres végrehajtásában nagyon fontos szerepe van a Sikos Klinika átgondolt, jól felépített műtéti „ logisztikájának”. Kétezer, vagy ennél nagyobb számú follikuláris graft kinyerését és biztonságos átültetését  a szükséges szövetkímélő mikrosebészeti technikával meghatározott időn belül teljesíteni különleges feladat. Ehhez komplett operatív stratégiára, különleges műszerezettségre, műtői felszereltségre, tapasztalt orvosra és több gyakorlott asszisztensre van szükség.

A Sikos Klinikán a teljes sikeresség érdekében a FUE hajbeültetés hajvételi szakaszában a graftok (hajtüsző egységek) körbevágását speciális gépi FUE eljárással végezzük, ehhez 2016 novemberétől Magyarországon először és egyedülállóan alkalmazzuk a "WAW FUE SYSTEM" berendezést és a hozzávaló "Hybrid Trumpet Punch" tűket.
Ez a rendszer többfajta újításon alapszik amivel még jobb minőségben lehet biztosítani a FUE hajvételt. Maga a hajvételi berendezés egy igen érzékeny pedálba szerelt motor, amely a kézidarabban lévő punch kés ( FUE tű) oszcillációs mozgását idézi elő, ezzel biztosítva a könnyű és biztonságos graft vételt még nehezen kezelhető fejbőrökben is. 
Az eszközhöz tartozó"trombita" FUE tűk szintén a sérülésmentes FUE hajvételt szolgálják. A WAW  FUE hajvételi rendszer és a hybrid punch együttes használata egyesíti az éles és tompa tűk, illetve a manuális és gépi technika előnyeit azok esetleges hátrányai nélkül.

JOBB HAJVÉTEL - ELŐNYÖSEBB, HATÉKONYABB EREDMÉNY!!

Mindezt most remek árakon 10%-os akciónk segítségével! 

 

Tekintse meg fényképsorozatunkat egy FUE hajbeültetés-hajátültetés műtéten átesett paciens gyógyulásáról és új hajáról!

hajbeültetés hajátültetés előtt hajbeültetés hajátültetés után
Hajbeültetés hajátültetés előtt -után Sikos Klinika paciense

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Szeborrea és hajbeültetés

2017.09.19.

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

FUE hajbeültetés kiterjedt kopaszág esetében két műtéttel, 5114 graft, 10568 hajszál átültetése

2016.05.22.

Két lépcsős FUE hajbeültetés nagy hajhiány fedése gépi FUE hajbeültetés technikávalPáciensünk középkorú férfi, Norwood VI. fokozatú hajhiánnyal. Ahogy a képeken látszik ez már kiterjedt kopaszodást...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /legujabb-fue-technikak.html