A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
 • HAJPLUSZ+ hajbeültetés rendszer!

  Egy napos FUE hajbeültetés,
  akár 5-6000 hajszállal

  6-7 óra tiszta műtéti idő alatt eredményes, természetes hatású hajbeültetést biztosítunk Önnek előnyös díjért:  FUE hajbeültetés alacsony áron+ 10% engedmény! Legújabb WAW FUE SYSTEM 2.0 technika!

 • Wayne Rooney hajbeültetése

  Wayne Rooney hajbeültetése...

  A Sikos Klinikán Ön ugyanazt az eredményes FUE hajbeültetést kapja, mint Rooney!
  Különbség: Nálunk ez a műtét lényegesen olcsóbb és sokkal rövidebb!

 • Legújabb FUE hajbeültetés nálunk

  Legújabb WAW FUE hajbeültetés Trumpet FUE tűkkel !

  Sikos Klinikán a legjobb minőségű különleges "Trumpet punch" körkéseket alkalmazzuk  a legújabb technikájú WAW FUE System gépi FUE hajbeültetéseinknél.

   
 • Hajbeültetés referenciáink meggyőzőek

  Referenciáink meggyőzőek!

  SOK  KÖZELI, EREDETI ÉLES KÉPEN láthatja nemzetközi szintű eredményeinket. 
  Több mint 25 éves tapasztalat, hiteles tudás, barátságos, biztonságos ellátás! 

Legújabb FUE hajbeültetés technikák alkalmazása a Sikos Klinikán

gépi hajbeültetés
A gépi FUE hajvételhez alkalmazott berendezéssel sok graftot, gyorsan, nagy mennyiségű hajjal nyerünk ki.

Nagy hajmennyiség gyors, hatékony beültetése, rövid műtéti idő, biztos hajnövekedés

A Sikos Hajbeültetés Klinikán a nemzetközi szakmai gyakorlatban elfogadott legújabb technikákkal végezzük FUE hajbeültetés műtéteinket. Folyamatos továbbképzések, friss tudás segíti pacienseinket a legjobb eredményhez! Nézze meg képeken a FUE hajbeültetés eljárást!

   - Egy műtéti napon  kb. 5000 -6000 hajszál ( kb. 2500 -3000 graft - hajtüsző egység) átültése kb. 6-7 óra tiszta műtéti idő alatt
  - FUE hajbeültetés, egyenkénti kihúzásos hajvételi módszer, kézi vagy gépi technikával egyedülálló módon, teljes  hajnövekedéssel. (Összehasonlításul: személyes információk alapján tudjuk, hogy Wayne Rooney összesen 2400 graftot kapott két napos műtéttel, ezt a mennyiséget a Sikos Klinikán egy nap alatt, kb. 7 óra alatt ültetjük be, teljes biztonsággal)
  - Nincsenek felesleges műtéti napok, feleslegesen műtőben töltött órák
  - Óránként akár 800-1200 teljes, jó minőségű graft kinyerése!
  - A klinikánkon alkalmazott gépi FUE hajvétel az egyik fő biztosíték az eredményes hajbeültetésre! 
  - FUE hajbeültetést a szakmailag legelismertebb, legjobb minőségű FUE SUPERPUNCH körkésekkel illetve WAW FUE System 2.0 illetve a hozzá tartozó Hybrid Trumpet Punch tűkkel végezzük!

 - "Gyors" műtéteinkkel  a paciens műtőben töltött idejét minimálisra csökkentjük, és a graftok a lehető legrövidebb időt töltik szervezeten kívül. A biztos hajnövekedés szempontjából ez elengedhetetlen követelmény. Ha túl hosszú lenne a műtét (estig- éjjelig tartana 10-12 órán át, ahogy esetleg más klinikán történik) akkor az érzékeny graftok sokkal  több időt lennének kénytelen a szervezeten kívül tölteni, amellyel jelentősen csökkenhet a túlélési esélyük. A paciensek számára is felesleges lenne a terhelés, nem beszélve a személyzet koncentráló képességének csökkenéséről. 

A hajbeültetés műtét sikeres végrehajtásában nagyon fontos szerepe van a Sikos Klinika átgondolt, jól felépített műtéti „ logisztikájának”. Kétezer, vagy ennél nagyobb számú follikuláris graft kinyerését és biztonságos átültetését  a szükséges szövetkímélő mikrosebészeti technikával meghatározott időn belül teljesíteni különleges feladat. Ehhez komplett operatív stratégiára, különleges műszerezettségre, műtői felszereltségre, tapasztalt orvosra és több gyakorlott asszisztensre van szükség.

A Sikos Klinikán a teljes sikeresség érdekében a FUE hajbeültetés hajvételi szakaszában a graftok (hajtüsző egységek) körbevágását speciális gépi FUE eljárással végezzük, ehhez 2016 novemberétől Magyarországon először és egyedülállóan alkalmazzuk a "WAW FUE SYSTEM" berendezést és a hozzávaló "Hybrid Trumpet Punch" tűket.
Ez a rendszer többfajta újításon alapszik amivel még jobb minőségben lehet biztosítani a FUE hajvételt. Maga a hajvételi berendezés egy igen érzékeny pedálba szerelt motor, amely a kézidarabban lévő punch kés ( FUE tű) oszcillációs mozgását idézi elő, ezzel biztosítva a könnyű és biztonságos graft vételt még nehezen kezelhető fejbőrökben is. 
Az eszközhöz tartozó"trombita" FUE tűk szintén a sérülésmentes FUE hajvételt szolgálják. A WAW  FUE hajvételi rendszer és a hybrid punch együttes használata egyesíti az éles és tompa tűk, illetve a manuális és gépi technika előnyeit azok esetleges hátrányai nélkül.
A  legújabb WAW FUE System 2.0 
vezeték nélküli Bluetooth alkalmazással lehetővé teszi a hajvételi eszköz és a punch tű sebességének, oszcillációjának  még pontosabb és hatékonyabb beállítását telefonról vagy tabletről.

JOBB HAJVÉTEL - ELŐNYÖSEBB, HATÉKONYABB EREDMÉNY!!

Mindezt most remek árakon 10%-os akciónk segítségével! 

 

Tekintse meg fényképsorozatunkat egy FUE hajbeültetés-hajátültetés műtéten átesett paciens gyógyulásáról és új hajáról!

FUE hajbeültetés

   
Hajbeültetés hajátültetés előtt -után Sikos Klinika paciense

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Hajbeültetés túl fiatalon - vigyázat!

2017.09.30.

Fiatalembereknek nem kell rögtön hajbeültetésen gondolkodni, ha hajhullásuk elkezdődik.Sok 17 -19- 22 éves fiatalember, akik észlelik többnyire öröklődő, az átlagosnál nagyobb mértékű hajhullásukat...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Szeborrea és hajbeültetés

2017.09.19.

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /legujabb-fue-technikak.html