A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu

Sikos Hajbeültetés Klinika együttműködése a vezető brit hajbeültetés klinikával

A nemzetközi szakmai együttműködés kiemelkedő példájaként a Sikos Hajbeültetés Klinika vállalta, hogy 2012-13 -ban ellátja a Farjo Medical Centre ( London, Manchester), az Egyesült Királyság vezető hajbeültetési klinikájának FUE hajbeültetési tevékenységét.

A Farjo Medical Centre, melyet dr. Bessam Farjo és dr. Nilofer Farjo alapítottak és vezetnek, Nagy Britannia és a világ vezető hajklinikáinak egyike. 1992 óta látja el a hajbeültetésre vállalkozó pacienseket nagy sikerrel. A házaspár által vezetett klinika kiemelkedő szerepet foglal el a hajbeültetési technikák, hajnövekedési és hajkutatási szakmai életben. dr. Bessam Farjo az ISHRS volt elnöke, ő és felesége számos kiemelkedő szakmai elismerés birtokosai. Dr. Bessam  2012-ben az igen nagy elismerést jelentő Platinum Follicle Awardot érdemelte ki, melyet a Nemzetközi Hajhelyreállító Sebész Társaság (ISHRS) kiemelkedő szakmai tevékenységért itélt oda.

Dr. Farjo és dr. Sikos
Dr. Farjo és dr. Sikos

Dr. Sikos Géza és dr. Bessam Farjo szakmai együttműködése régi múltra tekint vissza. A növekvő igényekre való tekintettel a Farjo klinika a FUE technikát is bevezette praxisába, ehhez veszik igénybe a Sikos Klinika gyakorlati segítségét, lévén hogy mi már több mint 6 éves gyakorlattal rendelkezünk ezen a területen és biztosítani tudjuk a legmodernebb technikák alkalmazását.

Az együttműködés keretében a Manchesterben és Londonban található klinikákon Sikos dr. operálja a FUE hajbeültetésre jelentkező pacienseket. 

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Hajbeültetés túl fiatalon - vigyázat!

2017.09.30.

Fiatalembereknek nem kell rögtön hajbeültetésen gondolkodni, ha hajhullásuk elkezdődik.Sok 17 -19- 22 éves fiatalember, akik észlelik többnyire öröklődő, az átlagosnál nagyobb mértékű hajhullásukat...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Szeborrea és hajbeültetés

2017.09.19.

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /sikos-klinika-angliaban.html