A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
 • HAJPLUSZ+ hajbeültetés rendszer!

  Egy napos FUE hajbeültetés,
  akár 5-6000 hajszállal

  6-7 óra tiszta műtéti idő alatt eredményes, természetes hatású hajbeültetést biztosítunk Önnek előnyös díjért:  FUE hajbeültetés alacsony áron+ 10% engedmény! Legújabb WAW FUE SYSTEM technika!

 • Wayne Rooney hajbeültetése

  Wayne Rooney hajbeültetése...

  A Sikos Klinikán Ön ugyanazt az eredményes FUE hajbeültetést kapja, mint Rooney!
  Különbség: Nálunk ez a műtét lényegesen olcsóbb és sokkal rövidebb!

 • Legújabb FUE hajbeültetés nálunk

  Legújabb FUE hajbeültetés FUE Superpunch késekkel!

  Sikos Klinikán a legjobb minőségű Cole féle SUPERPUNCH  FUE körkéseket alkalmazzuk  a legújabb technikájú technikájú gépi FUE hajbeültetéseinknél.

   
 • Hajbeültetés referenciáink meggyőzőek

  Referenciáink meggyőzőek!

  SOK  KÖZELI, ÉLES KÉPEN láthatja nemzetközi szintű eredményeinket. 
  Több mint 20 éves tapasztalat, hiteles tudás, barátságos körülmények.

Sikos Hajbeültetés Klinika együttműködése a vezető brit hajbeültetés klinikával

A nemzetközi szakmai együttműködés kiemelkedő példájaként a Sikos Hajbeültetés Klinika vállalta, hogy 2012-13 -ban ellátja a Farjo Medical Centre ( London, Manchester), az Egyesült Királyság vezető hajbeültetési klinikájának FUE hajbeültetési tevékenységét.

A Farjo Medical Centre, melyet dr. Bessam Farjo és dr. Nilofer Farjo alapítottak és vezetnek, Nagy Britannia és a világ vezető hajklinikáinak egyike. 1992 óta látja el a hajbeültetésre vállalkozó pacienseket nagy sikerrel. A házaspár által vezetett klinika kiemelkedő szerepet foglal el a hajbeültetési technikák, hajnövekedési és hajkutatási szakmai életben. dr. Bessam Farjo az ISHRS volt elnöke, ő és felesége számos kiemelkedő szakmai elismerés birtokosai. Dr. Bessam  2012-ben az igen nagy elismerést jelentő Platinum Follicle Awardot érdemelte ki, melyet a Nemzetközi Hajhelyreállító Sebész Társaság (ISHRS) kiemelkedő szakmai tevékenységért itélt oda.

Dr. Farjo és dr. Sikos
Dr. Farjo és dr. Sikos

Dr. Sikos Géza és dr. Bessam Farjo szakmai együttműködése régi múltra tekint vissza. A növekvő igényekre való tekintettel a Farjo klinika a FUE technikát is bevezette praxisába, ehhez veszik igénybe a Sikos Klinika gyakorlati segítségét, lévén hogy mi már több mint 6 éves gyakorlattal rendelkezünk ezen a területen és biztosítani tudjuk a legmodernebb technikák alkalmazását.

Az együttműködés keretében a Manchesterben és Londonban található klinikákon Sikos dr. operálja a FUE hajbeültetésre jelentkező pacienseket. 

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

FUE hajbeültetés kiterjedt kopaszág esetében két műtéttel, 5114 graft, 10568 hajszál átültetése

2016.05.22.

Két lépcsős FUE hajbeültetés nagy hajhiány fedése gépi FUE hajbeültetés technikávalPáciensünk középkorú férfi, Norwood VI. fokozatú hajhiánnyal. Ahogy a képeken látszik ez már kiterjedt kopaszodást...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Minőségellenőrzés, minőség biztosítása hajbeültetés során

2016.01.21.

Minőség ellenőrzés, minőség biztosítása hajbeültetés során.  A Sikos Klinikán végzett  hajbeültetés műtétek során minden lépést többszörösen ellenőrzünk, és minőségi kontrollnak vetünk alá.

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /sikos-klinika-angliaban.html