A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu

A Sikos Magánklinika bemutatása

A Sikos Hajbeültetés Klinika munkatársai

Sikosdr és munkatársaiA Sikos Plasztikai Sebészet, Hajbeültetés Klinika jókedvű munkatársai

A Sikos Plasztikai Sebészet, Hajbeültetés Klinika 1992 -ben kezdte meg működését Budapesten a XI. kerületben a Flamenco szálló mellett a  Feneketlen tó szomszédságában, amelyet szép park vesz körül. Önálló magánklinikánk 1992 óta működik azonos helyen, azonos telefonszámmal.
Sikos Plasztikai Sebészet, Hajbeültetés Klinikán elsősorban hajbeültetés-hajátültetés műtéteket, valamint más plasztikai sebészeti műtéteket, beavatkozásokat végzünk.

EURÓPAI SZINTEN FELSZERELT MAGÁNKLINIKA
A SIKOS klinika megfelel a legmagasabb szintű magyar és európai követelményeknek úgy szakmai szempontból, mint építészeti és esztétikai összhatás szempontjából. Célunk az volt, hogy hideg kórházi légkör helyett nagyon otthonos, kényelmes és barátságos körülményeket teremtsünk.
VigyorA meleg környezet és a paciensekre fordított gondos emberi-szakmai figyelmünk a záloga annak hogy mindenki otthonosan és biztonságban érzi magát nálunk. 

KÉNYELMES PARKOLÁS
A klinika előtt tágas fizető parkoló áll látogatóink rendelkezésére. 

Sikos Hajbeültetés Klinika      A Sikos Plasztikai Sebészet, Hajbeültetés Klinika (Sikos kft) működési engedélyei illetve szakmai diplomák

Tegyen virtuális sétát a Sikos Plasztikai Sebészet, Hajbeültetés Klinika néhány helységében! A képekre kattintva a kurzor mozgatásával nézhet körbe!

Get Adobe Flash Player

 

Recepció és váró

Orvosi konzultációs szoba

Műtő

Műtő 2

Azoknak a pacienseknek, akik a klinika elhagyása után bármely okból még a közelben óhajtanak tartózkodni néhány napig, figyelmébe ajánljuk a klinika tőszomszédságában lévő 4 csillagos Flamenco hotelt. Természetesen szobafoglalásban is állunk pacienseink rendelkezésére,  bármilyen más színvonalú, közeli szálláshelyet illetően is.

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Hajbeültetés túl fiatalon - vigyázat!

2017.09.30.

Fiatalembereknek nem kell rögtön hajbeültetésen gondolkodni, ha hajhullásuk elkezdődik.Sok 17 -19- 22 éves fiatalember, akik észlelik többnyire öröklődő, az átlagosnál nagyobb mértékű hajhullásukat...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Szeborrea és hajbeültetés

2017.09.19.

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /sikos-klinika.html