A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu

Szakáll beültetés, bajusz beültetés, arcszőrzet beültetés.  Sikos Klinika tel: +36203733087

Gyakori kérdés, hogyan lehet a ritkás arcszőrzetet dúsítani? A válasz: szakállbeültetéssel. Sajnos semmilyen más eljárás, kezelés nem létezik, amivel műtét nélkül lehetne elérni dúsabb arcszőrzetet. Arcszőrzet erősítését, arcszőr növesztést, arcszőrnövekedés fokozását, szakáll növekedés serkentését szolgáló szerek nem ismertek, mindenkinek annyi szakálla van, ahogy természetnél fogva nő, ezt nem lehet gyógyszeres vagy külső kezeléssel fokozni.

Azonban hiányos, foltos szakáll, ritka szakáll, ritkás arcszőrzet, vagy hiányos bajusz pótlása jó eredménnyel végezhető saját szőrzet (haj) beültetéssel. Adóhelyként, szakáll átültetésre általában a páciens saját haját használjuk, de a szakállszőr (nem ritka része) is alkalmas pótlásra.

Hiányos arcszőr, ritka szakáll beültetése igen finom és bonyolult technikát igénylő eljárás. A SIKOS HAJBEÜLTETÉS KLINIKÁN nagy gyakorlattal rendelkezünk szakállbeültetés, bajuszbeültetés terén.
A szakállbeültetés aprólékos és nagyon sok odafigyelést érdemel, több időt is vesz igénybe mint az ugyanolyan mennyiséggel történő hajbeültetés. A szakáll beültetés műtéti eljárása egyébként mindenben megfelel a FUE hajbeültetésnél ismerteknek, részletek erről itt olvashatóak.
Igény szerint lehet teljes szakállhiányt pótolni, kisebb vagy részleges hiányok, arcszőrzet hiányok is jól kitölthetőek szőrzetbeültetéssel, arcszőrzet beültetéssel.
Hiányos bajusz, bajuszhiány esetében is hasonlóan járunk el , a bajuszbeültetés is kiváló eredményt ad. Teljesen természetes az eredmény, nincs semmilyen heg, hegesedés, egyáltalán nem látszik, hogy beültettük a szakállat, szakállbeültetés történt.

Teljes arcszőr hiány esetén szakáll beültetést és bajusz beültetést egyszerre végzünk.

Az elérhető eredmény minden kényelmetlenségért kárpótolja az orvost és a pacienst egyaránt. 

Azonban a művelet fordítva is működik: lehetséges hajbeültetés arcszőrből, ha a fejen lévő adóhely nem megfelelő. Természetesen ilyenkor mennyiségi korláttal kell számolni.

Szakállbeültetés előtt Szakállbeültetés után
Szakállbeültetés előtt Szakállbeültetés után
Teljes szakáll beültetés előtt (teljes szakállhiány miatt) Teljes szakáll beültetés után
teljes szakáll és bajuszbeültetés 5732 grafttal
teljes szakáll és bajuszbeültetés 5732 grafttal
Teljes szakáll és bajuszbeültetés 5732 grafttal képek előtte, közvetlenül utána és 1 hetesen készültek

Szakáll beültetés árak

Szakállbeültetés minimális díja 150.000 Ft, a beültetett mennyiségtől függően a díj is magasabb.

Végső árat konzultáció alapján tudunk mondani.

TRENDIDŐK

Rádióriport a szakállbeültetésről a Kossuth rádióban 7.55 perctől

Szakállszőrzet kiválóan alkalmas adóhelynek. Hajbeültetés szakállból

Szakáll szőrzettel történő hajbeültetés vagy más szőrzetpótlás ( pl. szakállbeültetés !) céljára kb. 500 -1000 graft kinyerésére alkalmas adóhely, általában a nyak alsó részén növekvő szőrzetet felhasználva. Jó minőségű szőrszálak ültethetőek át, és a kivétel egyáltalán nem hagy nyomot, látható hegeket vissza! Egy héttel a szakállszőrzet kivétele után már teljesen nyomtalan a gyógyulás!


hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Hajbeültetés túl fiatalon - vigyázat!

2017.09.30.

Fiatalembereknek nem kell rögtön hajbeültetésen gondolkodni, ha hajhullásuk elkezdődik.Sok 17 -19- 22 éves fiatalember, akik észlelik többnyire öröklődő, az átlagosnál nagyobb mértékű hajhullásukat...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Szeborrea és hajbeültetés

2017.09.19.

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /szakallbeultetes.html