A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
 • HAJPLUSZ+ hajbeültetés rendszer!

  Egy napos FUE hajbeültetés,
  akár 5-6000 hajszállal

  6-7 óra tiszta műtéti idő alatt eredményes, természetes hatású hajbeültetést biztosítunk Önnek előnyös díjért:  FUE hajbeültetés alacsony áron+ 10% engedmény! Legújabb WAW FUE SYSTEM 2.0 technika!

 • Wayne Rooney hajbeültetése

  Wayne Rooney hajbeültetése...

  A Sikos Klinikán Ön ugyanazt az eredményes FUE hajbeültetést kapja, mint Rooney!
  Különbség: Nálunk ez a műtét lényegesen olcsóbb és sokkal rövidebb!

 • Legújabb FUE hajbeültetés nálunk

  Legújabb WAW FUE hajbeültetés Trumpet FUE tűkkel !

  Sikos Klinikán a legjobb minőségű különleges "Trumpet punch" körkéseket alkalmazzuk  a legújabb technikájú WAW FUE System gépi FUE hajbeültetéseinknél.

   
 • Hajbeültetés referenciáink meggyőzőek

  Referenciáink meggyőzőek!

  SOK  KÖZELI, EREDETI ÉLES KÉPEN láthatja nemzetközi szintű eredményeinket. 
  Több mint 25 éves tapasztalat, hiteles tudás, barátságos, biztonságos ellátás! 

Testszőrzet -testszőr átültetés, testszőr beültetés (Body Hair Transplantation -BHT) Hajbeültetés hajsűrítés testszőrrel, testszőrzettel.
Sikos Klinika tel: +362093733087

Vannak olyan paciensek, akiknél nem (már nem) áll rendelkezésre a haj pótlására elérhető hajmennyiség a fejbőr biztonsági adóhelyén. Ha a fejen lévő adóhely már kimerült, szóba jöhet a testen található szőrzet átültetése a fejbőrbe FUE egyenkénti kihúzásos technikával a haj pótlására, hajdúsítás, hajsűrítés céljára.

 • Mikor érdemes testszőr átültetésben ( Body Hair Transplant, BHT) gondolkodni? Ha az adóhelyről már nem lehetséges több haj kivétele, vagy szükség van még több szőrzetre az átültetéshez. Hova lehet testszőrt ültetni? Hajpótlás céljára illetve más szörzetek pótlására fanszőr, bajusz, szakáll alkalmazhatjuk.
  Honnan lehet testszőrt kinyerni? Több különböző területről is lehetséges (pl. hát, mellkas, végtagok, szakáll) és úgy ültethetjük át, mint hajat. A kivétel pontszerű hegei esetleg jobban látszódhatnak ha nincsenek kellő takarásban a szőrzet által.
 • Milyen értékű a testszőr átültetés?
  A tetszőr átültetés eredménye kiszámíthatatlanabb, mint a saját hajből történő szőrzetpótlás. Ennek egyik oka, hogy a testszőr növekedése sokkal gyengébb mint a hajé!
   A szálak vékonyabbak és lassabban nőnek.  A testszőrzet esetében a szőrzetnövekedési szakasz  sokkal rövidebb,  a nyugalmi szakasz hosszabb, mint a hajnál.  A növekedésben lévő, tehát jó minőségű (anagen) szőrszálak aránya a hajszálaknál 80-90%, a testszőrzetnél (testájtól függően) csak 20-60%.  A testszőrrel történő pótlás esztétikai hatása lényegesen gyengébb, mint a hajjal történő pótlás.  Elsődleges adóhelyként soha nem ajánljuk a testszőrzetet.   
  Testszőrnövekedési jellemzők
 • Hogyan történik a testszőr átültetés? A testszőr vétele technikailag sokkal nehezebb, mint a haj vétele a fejbőrből. A testszőrt FUE technikával nyerjük ki, azaz a hajtüszőket egyenként vágjuk ki és húzzuk ki.
testszőr graftok testszőrök mikrokamerával fényképezve
Testszőr graftok, göndörség miatt láthatóan íveltek Testszőrök a bőrben, látható a ritka elhelyezkedés, többnyire egy, néha kettő szőrszállal
 • Szakállszőrzet kiválóan alkalmas adóhelynek. Hajbeültetés szakállból
  Hajszálakkal történő hajpótlás vagy szőrzetpótlás céljára, kisebb ( kb. 500 -800 graft) mennyiségek kinyerésére alkalmas adóhely, általában a nyak alsó részén növekvő szőrzetet felhasználva. Jó minőségű szőrszálak ültethetőek át, és a kivétel egyáltalán nem hagy nyomot, látható hegeket vissza! Egy héttel a szakállszőrzet kivétele után már teljesen nyomtalan a gyógyulás! Általában a fejen lévő adóhely kimerülésekor alkalmazzuk. Felhsználása mennyiségileg korlátozott, alkalmanként kb. 500 graft kivétele lehetséges, ritkán több. 

 • Más javaslat lehet még, ha valaki szeretné a testszőrzetét eltávolíttatni
 • Hiányzó testszőrzet  pótolható saját haj átültetésével. Pl. mellkasszőrzet pótlása haj beültetésével.

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Hajbeültetés túl fiatalon - vigyázat!

2017.09.30.

Fiatalembereknek nem kell rögtön hajbeültetésen gondolkodni, ha hajhullásuk elkezdődik.Sok 17 -19- 22 éves fiatalember, akik észlelik többnyire öröklődő, az átlagosnál nagyobb mértékű hajhullásukat...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Szeborrea és hajbeültetés

2017.09.19.

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /testszor-atultetes.html