A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
 • HAJPLUSZ+ hajbeültetés rendszer!

  Egy napos FUE hajbeültetés,
  akár 5-6000 hajszállal

  6-7 óra tiszta műtéti idő alatt eredményes, természetes hatású hajbeültetést biztosítunk Önnek előnyös díjért:  FUE hajbeültetés alacsony áron+ 10% engedmény! Legújabb WAW FUE SYSTEM 2.0 technika!

 • Wayne Rooney hajbeültetése

  Wayne Rooney hajbeültetése...

  A Sikos Klinikán Ön ugyanazt az eredményes FUE hajbeültetést kapja, mint Rooney!
  Különbség: Nálunk ez a műtét lényegesen olcsóbb és sokkal rövidebb!

 • Legújabb FUE hajbeültetés nálunk

  Legújabb WAW FUE hajbeültetés Trumpet FUE tűkkel !

  Sikos Klinikán a legjobb minőségű különleges "Trumpet punch" körkéseket alkalmazzuk  a legújabb technikájú WAW FUE System gépi FUE hajbeültetéseinknél.

   
 • Hajbeültetés referenciáink meggyőzőek

  Referenciáink meggyőzőek!

  SOK  KÖZELI, EREDETI ÉLES KÉPEN láthatja nemzetközi szintű eredményeinket. 
  Több mint 25 éves tapasztalat, hiteles tudás, barátságos, biztonságos ellátás! 

Befogadó nyílások elkészítése

Az adóhelyről kinyert graftokat (hajtüsző, hajhagyma) ültetjük be a befogadóhelyen a hajhiányos, kopasz fejbőrbe. VigyorEnnek első lépése a hegmentes befogadó nyílások elkészítése, mely a hajátültetés (hajbeültetés) egyik legfontosabb eleme. A befogadó nyílások körül nincs hegesedés, teljesen természetes hatás érhető el.

Befogadó nyílások Lateral slit incisiók
"Lateral slit "technikával készült befogadó nyílások
 • A befogadó területen tűkkel és speciális mikrovésővel igen kisméretű (0.7, 0.8, 0.9 mm), éles szélű sebnyilásokat ejtünk, a graftokat egyenként ültetjük majd ide be.
 • Az ún. „lateral slit” (oldalirányú bemetszések) technikát alkalmazzuk, melynek segítségével egyrészt a legjobban tudjuk megőrizni a fejbőr vérellátását (amire nagy szükség van a regeneráció folyamán), illetve a megfelelő állásban, irányban, dőlésszöggel (30-45 fokban, de van ahol ennél élesebb vagy laposabb szögben) történő hajnövekedést. A graftok egymáshoz viszonyítva átfedéssel "zsindelyszerűen" kerülnek behelyezésre, amellyel a sűrű hatású hajas megjelenést biztosítjuk.
 • Pontosan utánozni tudjuk a hajszálak növekedési irányát: a fejtető elülső részén előrefelé, a fejtetőn felfelé, az oldalsó és hátsó részeken lefelé nőnek, ezzel érve el a valódi természetes hatást.
 • Az elérhető eredmény szempontjából nagyon fontos, hogy milyen sűrűségű fedést tudunk biztosítani. Ezért arra törekszünk, hogy a graftszámot (hajszálszámot) és hajminőséget is figyelembe véve a lehetőség szerinti optimális  nyílássűrűséget biztosítsuk. Szoros és sűrű elhelyezést hajtüsző egység graftok alkalmazásával tudunk elérni, mert ilyenkor nem kerül átültetésre felesleges bőrszövet a graftokkal.
 • Klinikánkon a lehetőségek szerint nagy sűrűségű hajbeültetést biztosítunk pacienseinknek. Az átlagos hajsűrűség kb. 80-100 follikuláris egység /cm2. A hajritkulás kb. 40-50 egység/cm2 -nél válik észrevehetővé. Eseteink egy részében tudjuk csak ezt a sűrűséget biztosítani, nagyobb területet fedésénél kb. 20-40  graft/cm2 sűrűséggel, kiváló hatást adó, úgynevezett kozmetikai sűrűséget tudunk elérni ( szükség szerint ismételt beavatkozásokkal).
  A befogadó nyílásokról és a graftok beültetéséről több képet itt talál...

 

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Hajbeültetés túl fiatalon - vigyázat!

2017.09.30.

Fiatalembereknek nem kell rögtön hajbeültetésen gondolkodni, ha hajhullásuk elkezdődik.Sok 17 -19- 22 éves fiatalember, akik észlelik többnyire öröklődő, az átlagosnál nagyobb mértékű hajhullásukat...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Szeborrea és hajbeültetés

2017.09.19.

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /befogado-nyilasok.html