A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu

Befogadó nyílások elkészítése

Az adóhelyről kinyert graftokat (hajtüsző, hajhagyma) ültetjük be a befogadóhelyen a hajhiányos, kopasz fejbőrbe. VigyorEnnek első lépése a hegmentes befogadó nyílások elkészítése, mely a hajátültetés (hajbeültetés) egyik legfontosabb eleme. A befogadó nyílások körül nincs hegesedés, teljesen természetes hatás érhető el.

Befogadó  nyílások Lateral slit incisiók
"Lateral slit "technikával készült befogadó nyílások
  • A befogadó területen tűkkel és speciális mikrovésővel igen kisméretű (0.7, 0.8, 0.9 mm), éles szélű sebnyilásokat ejtünk, a graftokat egyenként ültetjük majd ide be.
  • Az ún. „lateral slit” (oldalirányú bemetszések) technikát alkalmazzuk, melynek segítségével egyrészt a legjobban tudjuk megőrizni a fejbőr vérellátását (amire nagy szükség van a regeneráció folyamán), illetve a megfelelő állásban, irányban, dőlésszöggel (30-45 fokban, de van ahol ennél élesebb vagy laposabb szögben) történő hajnövekedést. A graftok egymáshoz viszonyítva átfedéssel "zsindelyszerűen" kerülnek behelyezésre, amellyel a sűrű hatású hajas megjelenést biztosítjuk.
  • Pontosan utánozni tudjuk a hajszálak növekedési irányát: a fejtető elülső részén előrefelé, a fejtetőn felfelé, az oldalsó és hátsó részeken lefelé nőnek, ezzel érve el a valódi természetes hatást.
  • Az elérhető eredmény szempontjából nagyon fontos, hogy milyen sűrűségű fedést tudunk biztosítani. Ezért arra törekszünk, hogy a graftszámot (hajszálszámot) és hajminőséget is figyelembe véve a lehetőség szerinti optimális  nyílássűrűséget biztosítsuk. Szoros és sűrű elhelyezést hajtüsző egység graftok alkalmazásával tudunk elérni, mert ilyenkor nem kerül átültetésre felesleges bőrszövet a graftokkal.
  • Klinikánkon a lehetőségek szerint nagy sűrűségű hajbeültetést biztosítunk pacienseinknek. Az átlagos hajsűrűség kb. 80-100 follikuláris egység /cm2. A hajritkulás kb. 40-50 egység/cm2 -nél válik észrevehetővé. Eseteink egy részében tudjuk csak ezt a sűrűséget biztosítani, nagyobb területet fedésénél kb. 20-40  graft/cm2 sűrűséggel, kiváló hatást adó, úgynevezett kozmetikai sűrűséget tudunk elérni ( szükség szerint ismételt beavatkozásokkal).
    A befogadó nyílásokról és a graftok beültetéséről több képet itt talál...

 

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Hajbeültetés túl fiatalon - vigyázat!

2017.09.30.

Fiatalembereknek nem kell rögtön hajbeültetésen gondolkodni, ha hajhullásuk elkezdődik.Sok 17 -19- 22 éves fiatalember, akik észlelik többnyire öröklődő, az átlagosnál nagyobb mértékű hajhullásukat...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Szeborrea és hajbeültetés

2017.09.19.

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /befogado-nyilasok.html