A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
 • HAJPLUSZ+ hajbeültetés rendszer!

  Egy napos FUE hajbeültetés,
  akár 5-6000 hajszállal

  6-7 óra tiszta műtéti idő alatt eredményes, természetes hatású hajbeültetést biztosítunk Önnek előnyös díjért:  FUE hajbeültetés alacsony áron+ 10% engedmény! Legújabb WAW FUE SYSTEM 2.0 technika!

 • Wayne Rooney hajbeültetése

  Wayne Rooney hajbeültetése...

  A Sikos Klinikán Ön ugyanazt az eredményes FUE hajbeültetést kapja, mint Rooney!
  Különbség: Nálunk ez a műtét lényegesen olcsóbb és sokkal rövidebb!

 • Legújabb FUE hajbeültetés nálunk

  Legújabb WAW FUE hajbeültetés Trumpet FUE tűkkel !

  Sikos Klinikán a legjobb minőségű különleges "Trumpet punch" körkéseket alkalmazzuk  a legújabb technikájú WAW FUE System gépi FUE hajbeültetéseinknél.

   
 • Hajbeültetés referenciáink meggyőzőek

  Referenciáink meggyőzőek!

  SOK  KÖZELI, EREDETI ÉLES KÉPEN láthatja nemzetközi szintű eredményeinket. 
  Több mint 25 éves tapasztalat, hiteles tudás, barátságos, biztonságos ellátás! 

Celebek hajbeültetése. Sztárok, hírességek hajbeültetése. 

"Celebek" hajbeültetése. Hosszú évek alatt számtalan ismert személy, híres ember hajbeültetés műtétjét végeztük el a Sikos Hajbeültetés Klinikán. Sztárok hajbeültetése.

A hajbeültetés népszerű beavatkozás, különösen a közönség előtt megjelenő szereplőknek fontos, hogy pótolják hiányzó hajukat. Ezért világszerte sok ismert ember, "celebritás" "celeb" végeztetett hajbeültetést külföldön, (a teljesség igénye nélkül: Tom Hanks,  Judd Low, John Travolta, Kevin Costner, Hugh Laurie, Mel Gibson, Nicolas Cage, Bono stb.) vagy éppen Magyarországon ( például Bajor Imre, Lisztes Krisztián, Nyilasi Tibor, Berki Krisztián hajbeültetése stb.) Ők azok, akik nyilvánosan beszámoltak a hajbeültetésükről.

A Sikos Klinikán is sok ismert személynek végezünk hajbeültetést az elmúlt 25 évben. Közöttük találhatóak országszerte ismert politikusok, színészek, művészek, zenészek, újságírók, sportolók, neves üzletemberek és orvosok , valamint sokan mások, akik a magas szintű szakmai szolgáltatásaink és diszkréciónk miatt választottak minket. Pácienseink saját akaratukból jönnek el hozzánk és nem mi keressük meg őket "visszautasíthatatlan" ajánlatunkkal.

Orvosi és emberi szempontok alapján a publikus megjelenést nem vállaló  ismert személyek eredményeit ugyanúgy diszkréten kezeljük, eseteikben a teljes diszkréció ugyanolyan fontos, mint többi páciensünknél.

Szakmai hitelességünket nem a bulvármédiában akarjuk "bizonyítani", hanem mindennapi sikeres és lelkiismeretes orvosi tevékenységünkkel, elért eredményeinkkel, amelyről az elmúlt 25 évben már számtalan paciensük meggyőződhetett. Publikus megjelenéseinkben a szakmai újdonságok, lehetőségek ismertetésére, a hajbeültetés eredményességére és aktuális korlátaira hívjuk fel a figyelmet.

Mik lehetnek a nyilvánosság előtt bemutatott "celeb" műtétek buktatói?

Orbán Viktor is kopaszodik- hajbeültetés segítene? Politikusok hajbeültetése.

 Wayne Rooney sikeres hajbeültetésen esett át - és aztán második hajbeültetése is volt.

A Sikos Hajbeültetés Klinikán Ön ugyanazt a FUE hajbeültetés műtétet kapja amit Wayne Rooney, csak lényegesen olcsóbban és rövidebb idő alatt!

Rooney hajbeültetés előtt Rooney hajbeültetés után 2.5 hónappal

Rooney hajbeültetés előtt

Rooney hajbeültetés után 2 és fél hónappal

A műtét után készült fényképen nagyon szépen látszik Rooney új haja, a feltöltött elülső hajvonalban már növekszik az új haj.

2011. június 4. szombat
Az egy hete még a BL-döntőben gólt szerző Wayne Rooney, a Manchester United híres csatára megerősítette Twitterén, hogy hajbeültetésen esett át egy londoni klinikán a Harley streeten. A műtét állítólag kb. 30.000 fontba került, ami messze a megszokott nemzetközi átlagár felett van. (kb. 9 millió forint!!) Azt írta, hogy el van ragadtatva az eredménytől, de a fejbőre még kicsit duzzadt. "Ajánl valaki hajzselét?" - viccelődött.
(Összehasonlításul: Belső információk alapján Wayne Rooney összesen 2400 graftot kapott két napos FUE hajbeültetés műtéttel. Ezt a mennyiséget nálunk a Sikos Klinikán egy nap alatt, kb. 6-7 óra alatt ültetjük be, teljes biztonsággal, sokkal kisebb díjért.) 

Sikos dr. szakmai véleménye 2011 június:

Rövid távú prognózis: Mivel Rooney adóhelye a képek alapján jónak tűnik és a kopaszodása is elsősorban a fejtető elülső részén számottevő, így feltehetően szép eredmény érhető el esetében. A végső eredményt kb. 6-8 hónap múlva láthatjuk majd, amikor az új haja már néhány cm hosszúságú lesz. 

Rooney műtét előtt és 2012 januárban, 8 hónappal a műtét után 
rooney new hair
Rooney új hajjal az Európa Bajnokságon. 2012 június, műtét után 1 évvel

Kiegészítés 2012 januárban: Ahogy írtuk, valóban Rooney hajbeültetésének eredményét most láthatjuk, mikorra kinőtt a haja. Ráadásul külön fodrásza van , aki különböző zselékkel és egyéb trükkökkel még sokat segít a jó megjelenésen. Sajnos esőben ez nem sokat ér, ahogy láthatjuk a meccseken... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rooney hajbeültetés

 

Rooney feleségével a 2. hajbeültetés után

Kiegészítés 2013 júniusban: 2 évvel az első beavatkozás után Rooney újabb ( természetesen FUE)  hajbeültetésen vett részt. A felhajtás  kisebb volt- már megszoktuk, hogy Rooney egyenlő hajbeültetés. Az új hajbeültetés célja egyértelműen a dúsítás volt, illetve az eddig nem fedett  részek beültetése. Ezt a lehetőséget annak idején már az első műtét után felvetettük, és lám valóban meg is történt a második műtét. Kíváncsian várjuk az eredményt, ami biztosan nagyon jó lesz, bár feltehetőleg már nem lesz olyan látványos, mint amilyen az első műtét utáni hatás volt. Miért? Képzeljük el, hogy van egy tisztás, amelyre fákat telepítünk. Ha nem volt ott semmi, ahhoz képest minden soknak tűnik. Ha a  telepítettek közé ültetünk még, az már nem lesz látványos annyira. De a figyelmes szemlélő jól látja a különbséget.

 

FUE team
Ezen a képen dr. Andrea Chalakov, Rooney hajbeültetési orvosa, dr. José Lorenzo neves spanyol hajbeültetés specialista és dr. Sikos Géza látható. Mi hárman egy szakmai továbbképzés keretében FUE hajbeültetés bemutató műtéteket tartottunk 2013 áprilisában Manchesterben.

 Rooney nagyon szép eredménye 2 hajbeültetés után 2015-ben:
Rooney hajbeültetése

Györgynek a Sikos Hajbeültetés Klinikán
végeztünk hajbeültetést.
Kopaszodása Rooney-hoz hasonló volt,
a jól látható eredmény önmagáért beszél.
Önnek is tudunk ilyen eredményt biztosítani,
természetesen sokkal olcsóbban, és sokkal kevesebb idő alatt!
FUE hajbeültetés gyorsan, legújabb gépi hajvétel 
Hajbeültetés árakció!
Regisztráljon hírlevelünkre és
10 % engedményben részesülhet!

Az első műtét utáni képek értékelése:

Rooney hajbeültetés előtt és után, a kijelölt terülten végezték a műtétet

Rooney hajhiánya típusos Norwood IV fokozatú. A jelölt terület került fedésre FUE hajbeültetés műtéttel. A tervezés jól átgondolt: nem akarták a hajvonalat túlságosan alacsonyan kialakítani, mert a kopaszodás a fejtetőn is már jelentős, és hátrafelé halad majd. Így viszont hosszú távra előnyös hajas megjelentést lehet elérni anélkül, hogy a későbbiekben csak túlságosan alacsony lenne a homlok (hajvonal), hátrébb pedig maradna kopasz terület ahová nem jutott már átültethető haj. Ennek oka, hogy az adóhelyről csak korlátozott mennyiségben lehet hajat átültetni, anélkül, hogy ott zavaró ritkulás alakulna ki. Ez Rooney esetében feltehetően még egy hasonló nagyságrendű beavatkozást tesz majd lehetővé.

Rooney hajbeültetés után

Első Hajbeültetés után 2 héttel:

A fényképek gyenge minősége miatt a hajbeültetés részletei pontosan nem megítélhetőek (elülső hajzóna képzés, sűrűség, hajirány stb.) A fejbőrön még pörkök is vannak. Azonban úgy tűnik, hogy a hajvonal íve túl szabályos, az elülső hajzóna "megtöretései", amivel természetellenes megjelenést lehet megakadályozni, hiányoznak. Remélhetően ha már lesz hajnövekedése, akkor ez nem lesz zavaró. (Ellenkező esetben lehetséges korrigálni a túl szabályos hajvonalat)

Hosszú távú prognózis: pontos jóslásokba nem lehet bocsátkozni, de feltehetően Rooney még kopaszodni fog, hiszen most 25 éves és már Norwood IV. fokozatú hiánya van. ami szemünk láttára alakult ki 3-4 év alatt. Ez az intenzív hajvesztés is további kopaszodásra utalhat, bár annak mértéke, sebessége és lefolyása nem tudható előre. Elsősorban a hátsó területen várható, hogy a "tonzúra" nagyobbodhat, illetve az oldalsó részeken is csúszhat még lefelé a kopaszodás. Ebben az esetben a focistának feltehetően még további beavatkozásra is szüksége lehet néhány éven belül. A mostani hajbeültetés elsősorban a fejtető elülső részén jelent majd hajas pótlást és mivel ez megmarad, elölről már most jó fedést fog adni. Természetesen ehhez legalább 3-4 cm hosszan kell viselnie majd új haját.

Persze a média a műtét után 1 hónappal már sokkal többet szeretett volna látni, úgyhogy rögtön rémhírterjesztésbe kezdtek.
Híradás
2011. július 18. 05:21 (döntött betűkkel az idézet, helyesírási hibák javítva...)

Nem jött be a hajbeültetés Rooney-nak
A sztárfocista hajbeültetése óta egy hónap telt el, s a műtét eredményei egyelőre korántsem biztatóak. A 25 évesen kopaszodó Wayne Rooney júniusban dicsekedett hajbeültetése eredményeivel a Twitterén, ám mostanra úgy tűnik, a még megmaradt haját is elveszítette. Az angol válogatott focistát a minap, egy hónappal kilencmillió forintos műtéte után egy amerikai hotel előtt kapták lencsevégre, s a képen jól látszik, hogy a Manchester United sztárjának pillanatnyilag még a korábbinál is kevesebb haj díszíti a fejét.
Állítólag a beültetés utáni első hetekben természetes jelenségnek számít a hajhullás, amit aztán - elvileg - egy teljesen új, és dúsabb hajkorona növekedése követ. Rooney mindenesetre nem tűnik túl feldobottnak az eddigi eredményektől, amin aligha lehet csodálkozni, hisz nemrégiben fennhangon hirdette: hamarosan göndör lokniaitól lesz hangos a brit bulvársajtó.

Sokkal jobb lett volna, ha a cikkíró vette volna a fáradságot és megkérdezett volna egy szakértőt. Könnyen megtudhatta volna hozzáértő szakembertől, hogy teljesen természetes folyamat zajlik és az új hajra még sokat kell várni, ahogy mi is írtuk megjegyzésünkben !!!

Sikos dr.: Ezen az egy hónapos képen látszik az új hajvonal, és még részben megmaradt átültetett haj, valamint a röviden meglévő hajszálak

Rooney haja szépen nő, ezen a képen 2.5 hónapos az eredménye

 

Mit tudunk mondani erről a két (kopasznak látszó) emberről?

Mind a ketten a Barcelona focicsapatát erősítik, (erősítették) Guardiola az edző, Valdes a kapus.

De az edző igazán kopasz, a kapusnak "csak" le van vágva a haja. Ha Valdes megnövesztené a haját, nem lenne kopasz egyáltalán, Guardiola nem tudna mi megnöveszteni, mert nincs mit. Ez a különbség a állapot eredete között, bár a "végeredmény" nagyon hasonló.

Ebből azt következtetést lehet levonni, hogy hajátültetés után érdemes hosszabb hajat viselni, hogy legyen hajas hatása az eredménynek!

(Egyébként Guardiolának érdemes lenne elvégeztetnie a hajbeültetést, mert jó eredményt lehetne elérni, a meglévő jó minőségű adóhelyének felhasználásaval, de valószínűleg őt nem zavarja a hajhiánya).

Pep Guardiola

Victor Valdes

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Hajbeültetés túl fiatalon - vigyázat!

2017.09.30.

Fiatalembereknek nem kell rögtön hajbeültetésen gondolkodni, ha hajhullásuk elkezdődik.Sok 17 -19- 22 éves fiatalember, akik észlelik többnyire öröklődő, az átlagosnál nagyobb mértékű hajhullásukat...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Szeborrea és hajbeültetés

2017.09.19.

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /sztarok-hajbeultetese.html