A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu

Korrekt hajbeültetés szakértői véleményezés és ajánlattevés. Diszkréció, titoktartás

A Sikos Hajbeültetés Klinikán a személyes konzultációt és a hajbeültetés műtétet mindig tapasztalt, nagy gyakorlattal rendelkező plasztikai sebész szakorvos végzi !

Korrekt hajbeültetés ajánlat
Személyre szabott, részletesen elmagyarázott és jól érthetően megindokolt korrekt ajánlatot teszünk Önnek állapotfelmérés után. Nem  vezetjük félre, nem ködösítünk, minden úgy történik, ahogy megbeszéljük. Reális tervet készítünk és ehhez igazítjuk a szükséges/ lehetséges beültetendő graftmennyiséget. Nem ajánlunk nagyobb műtétet sem több hajjal a szükségesnél. Nincsenek félrevezető kuponos ajánlataink vagy éppen egy műtéttel  irreálisan magas, teljesíthetetlen 6000-8000 graft ( nem hajszál!) átültetésére vonatkozó ajánlataink! Mennyi hajat kell átültetni?
Pl. kiterjedt kopaszságnál azért ajánlunk több műtétet, mert ezzel érjük el a legjobb eredményt. Ön bizonyára szívesen választaná az egy műtétes egyszerűbb megoldást, amivel máshol kecsegtetik, de ez többnyire nem lesz jó Önnek! (azaz ahol egy műtéttel megoldhatónak látják a Norwood IV-V fokozatú hajhiányos esetet, ott félrevezetik Önt). Ezt a konzultációnál részletesen megindokoljuk! Mi befolyásolja a hajbeültetés eredményességét?

Kinek érdemes és kinek nem hajbeültetést végeztetni. 
A műtét eredményességét mindig az adott paciens elvárásaihoz viszonyítva tudjuk véglegesen felállítani. Ezért a személyes vizsgálat során mindig egyénileg értékeljük a hajas adottságokat, a kopaszodás kiterjedtségét és a paciens elvárásait. Amennyiben fentiekben nagy eltérés található, akkor biztosan nem érdemes műtétet végezni és ezt el is mondjuk mindig a pacienseknek.  Az eltérő hajas adottságok miatt pacienseinknek az adottságoknak megfelelő eredményeket tudjuk biztosítani. Csak azoknak a jelentkezőknek ajánljuk a hajbeültetés (hajátültetés) műtétet, akiknél az elvárások és a lehetőségek (a hajas adottságok és a műtéttel elérhető eredmény) összhangban vannak és ezzel a paciens is egyetért! Az oldalunkon található hajbeültetés képek egyes paciensek esetében elért eredmények, az aktuális eredmények eltérőek lehetnek.  
Erről többet olvashat itt...

Hatékony megoldás
Mi tudjuk, hogy kinek milyen megoldást javasoljunk, és amit vállalunk, azt lelkiismeretesen és maradéktalanul teljesítjük. Erre garancia több mint 20 éves tapasztalatunk és lelkiismeretes hozzáállásunk. Biztosítjuk az előzetesen megtervezett graftszámot és az ezzel elérhető hajas megjelenést. Eltérés esetén természetesen vállaljuk korrekciós műtét elvégzésétVéleményünk szerint a hajbeültetés műtéteknél nincs olyan, hogy "legjobb hajbeültetés módszer, leghatékonyabb hajátültetés eljárás vagy legjobb magyar hajbeültetési klinika", de van több értékes technika. 

Csalódás után.
Sajnos az utóbb időben több pacienst operáltunk, akik más klinikákon végzett hajbeültetés után csalódtak, mert nem azt kapták, amit igértek nekik. Ez nem a hajbeültetés műtét hiányossága általában, hanem az adott pacienseknél nem megfelelően megtervezett-elvégzett műtéteknek tudható be. Mi ezekben az esetekben is jól tudunk segíteni korrekt tervezéssel és precíz végrehajtással.

Hajhossz konzultációnál

Javasoljuk kedves pácienseinknek, hogy a hajbeültetés előtti konzultációra szokásos hajviselettel, de legalább 2-3 cm hosszúságú hajjal érkezzenek. Így lehetséges a kopaszodás mértékét megállapítani és a hajmennyiségre vonatkozó ajánlatainkat megtenni.
Műtét után pedig kb. 10 hónap -1 év elteltével érdemes konzultációra jönni, addigra már  jól látható a megfelelő fedést biztosító kb.5 cm -es hajnövekedés, vayg ennél is hosszabb haj, aminek hatása már jól értékelhető.


Félrevezetés más klinika képeivel

Ezt az elrontott hajbeültetést NEM mi operáltuk a Sikos Klinikán. 
A mellékelt kép dr. Bernstein (USA)  web oldaláról való. A képen elrontott hajvonal kialakítást látunk elavult "nagy dugók", régi punch technika alkalmazásával. dr. Bernstein a web oldalon a paciens műtét előtti és utáni képeit, illetve korrekciós hajbeültetésének mozzanatait mutatja be, hogyan korrigálták a máshol elrontott hajbeültetést.

Minden állítás, amely összefüggésbe hozza az esetet a Sikos Klinikával hamis beállítás és rosszindulatú félrevezetés.

This patient is NOT operated at the Sikos Clinic. This picture is taken from dr. Bernstein's web site, where he is showing the steps of a repair case. Any statement which shows or suggest any relationship with the Sikos Clinic is false and malicious deception.

Figyelmesen meghallgatjuk az érdeklődők kérdéseit

Szívesen és türelmesen válaszolunk minden feltett kérdésre és értelmezzük a paciens kívánságait, elképzeléseit. Megmagyarázzuk és indokoljuk, hogy kinek, milyen műtétet javasolunk (vagy ha nem javasolunk, akkor miért nem), és részletesen elmondjuk a műtétek menetét, utóhatásait, következményeit. Előfordulhat, hogy nem tudunk megegyezésre jutni: például, ha valaki többet vár a beavatkozástól, mint amit a legnagyobb igyekezet mellett sem képes a hajbeültetés nyújtani.

Csak azoknak a jelentkezőknek ajánljuk a hajbeültetés (hajátültetés) műtétet, akiknél az elvárások és a lehetőségek (a hajas adottságok és a műtéttel elérhető eredmény) összhangban vannak és ezzel a paciens is egyetért! Nem beszélünk rá senkit a műtétre és a reális várható eredményt ismertetjük - vállalva azt is, ha azzal a paciens esetleg nem lenne elégedett. 

  • Az érdeklődőknél először megállapítjuk a kopaszodás okát, formáját és mértékét, valamint felmérjük a rendelkezésünkre álló adóhely tulajdonságait (hajsűrűség, hajminőség, hegek stb.).
  • Tájékozódunk a páciens kórelőzményéről: milyen más orvosi beavatkozásai, betegségei voltak, tud - e allergiáról, gyógyszerérzékenységről, esetleg vérzékenységről.
  • Tisztázzuk a páciens elvárásait, majd a javasolt eljárás részletes ismertetése után egyeztetjük a lehetséges megoldásokat, illetve a szükséges graft (hajszál) mennyiséget mindig az adott paciens adottságaihoz viszonyítva. Ismertetjük a várható eredményt és az esetleges utóhatásokat, szövődményeket is.
  • A pácienssel egyeztetve állíthatjuk fel a hajátültetési műtéti tervet, a követendő stratégiát. Ez a terv nem csak az adott műtétre, de esetileg hosszú időre előre is vonatkozik, és figyelembe veszi a későbbi várható hajvesztés és további műtéti hajpótlások lehetőségét.

Hajbeültetés diszkréció, orvosi titoktartás

A hajbeültetés olyan beavatkozás, amelyet sok paciens igyekszik titokban tartani. Joggal várják ezért az orvostól, hogy teljes diszkrécióval kezelje esetüket.

Természetesen minden paciensünk számíthat személyiségének titokban tartására. (Ezért látható galériánkban arc nélkül, nem felismerhetően a bemutatott operált eseteink többsége)
A diszkréció minden paciensünkre egyformán vonatkozik, ismert hírességekre vagy köznapi  személyekre egyaránt. Hosszú évek alatt számtalan ismert személy, híres ember hajbeültetés műtétjét végeztük el a Sikos Hajbeültetés Klinikán. Közöttük találhatóak országszerte ismert politikusok, színészek, művészek, zenészek, újságírók, sportolók, neves üzletemberek és orvosok valamint sokan mások, akik a magas szintű szakmai szolgáltatásaink és diszkréciónk miatt választottak minket. Pacienseink saját akaratukból jönnek el hozzánk és nem mi keressük meg őket "visszautasíthatatlan" ajánlatunkkal. Orvosi és emberi szempontok alapján a publikus megjelenést nem vállaló  ismert személyek eredményeit ugyanúgy diszkréten kezeljük, eseteikben a teljes diszkréció ugyanolyan fontos, mint többi páciensünknél.

Szakmai hitelességünket nem a bulvármédiában akarjuk "bizonyítani", hanem mindennapi sikeres és lelkiismeretes orvosi tevékenységünkkel, elért eredményeinkkel, amelyről az elmúlt 20 évben már számtalan paciensük meggyőződhetett. Publikus megjelenéseinkben a szakmai újdonságok, lehetőségek ismertetésére, a hajbeültetés eredményességére és aktuális korlátaira hívjuk fel a figyelmet.

Hogyan lehet jelentkezni személyes megbeszélésre?

TELEFONON: +36 -1 -209 29 30 vagy +36-1 -385 3002

Minden munkanap lehetséges konzultációra való bejelentkezés 9 -17 óra között a fenti telefonszámokon. Asszisztensnőink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére az alaptájékoztatásban.

Hétköznapon lehetséges vizsgálatra jönni klinikánkra előzetes egyéni egyeztetés szerint.

A műtétekkel, beavatkozásokkal kapcsolatban további részletekkel a személyes vizsgálatnál tudunk a páciens részére szolgálni.

E-mail címünk: info@sikos.hu vagy sikosklinika@gmail.com
Ha e-mailben veszi fel a kapcsolatot velünk és konzultációra szeretne jönni, kérjük adja meg a telefonszámát, szívesen visszahívjuk egyeztetés céljából. Kérjük ne felejtse el megjelölni, milyen beavatkozás után érdeklődik!

Döntés a műtétről, fontos szempontok lehetnek még:

Orvosi felelősségbiztosítás:

Sikos kft. (dr. Sikos Géza) Allianz Hungária Biztosító szakmai felelősségbiztosítás. Kötvényszám: 321063182 Érvényessége plasztikai, szépségsebészeti, altatóorvosi, egészségügyi szakszemélyzeti tevékenységekre terjed ki. 

dr. Sikos Géza a Magyar Orvosi Kamara tagjaként tevékenykedik.

Érdemes körbenézni
a rendelő, magánklinika várótermében, mennyire rendezett, tiszta, és milyen figyelmet fordítanak a kellemes, barátságos környezetre és a betegellátás körülményeinek biztosítására. Hogyan foglalkoznak a pacienssel, milyen gördülékenyen, olajozottan mennek a dolgok? Milyen dokumentumokat kell aláírni, (pl. beleegyező nyilatkozat, műtéti tájékoztató, információs anyagok) milyenek a fizetési feltételek.  Mielőtt jelentkezne a paciens a beavatkozásra ajánlatos megnéznie akár azt is, hol zajlik a műtét, hol kell utána pihennie.

Állandó elérhetőség. Fontos lehet, hogyha egy magánklinika már sok éve ugyanazon a vonalas telefonon és e-mail címen  elérhető (azaz helyileg ugyanott működik) és nem egy esetleg változó mobiltelefonszám a kapcsolattartás egyetlen módja. Úgyszintén lényeges lehet, hogy a klinika munkaidóben (és sűrgős esetben természetesen azon kívül is) mindig fogadja a hívásokat és minden érdeklődőnek ( probléma esetén sűrgősen ) konzultációs lehetőséget biztosít. Az operáló orvosnak szabadsága esetén minden eshetőségre készen helyettest kell biztosítania.

A paciensek tájékoztatását ajánlott a szakorvosnak végeznie, és még akkor is, ha az előzetes tájékoztatást felkészült asszisztensek végzik. A Sikos Hajbeültetés Klinikán nagy súlyt fektetünk arra, hogy minden kedves paciensük tapasztalt szakorvossal beszélhessen. Különösen fontosnak tartjuk, hogy az esetleg panasszal, szövődménnyel jelentkező pacienseink kiemelt figyelemben részesüljenek.

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Hajbeültetés túl fiatalon - vigyázat!

2017.09.30.

Fiatalembereknek nem kell rögtön hajbeültetésen gondolkodni, ha hajhullásuk elkezdődik.Sok 17 -19- 22 éves fiatalember, akik észlelik többnyire öröklődő, az átlagosnál nagyobb mértékű hajhullásukat...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Szeborrea és hajbeültetés

2017.09.19.

Gyakori kérdés, hogy korpás, szeborreás fejbőrön lehet-e hajbeültetést végezni? A válasz: IGEN

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /oszinte-konzultacio.html