A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

HU | EN | DE | RU | FR | ES

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
 • HAJPLUSZ+ hajbeültetés rendszer!

  Egy napos FUE hajbeültetés,
  akár 5-6000 hajszállal

  6-7 óra tiszta műtéti idő alatt eredményes, természetes hatású hajbeültetést biztosítunk Önnek előnyös díjért:  FUE hajbeültetés alacsony áron+ 10% engedmény! Fizetés egészségpénztári számláról is lehetséges!

 • Wayne Rooney hajbeültetése

  Wayne Rooney hajbeültetése...

  A Sikos Klinikán Ön ugyanazt az eredményes FUE hajbeültetést kapja, mint Rooney!
  Különbség: Nálunk ez a műtét lényegesen olcsóbb és sokkal rövidebb!

 • Legújabb FUE hajbeültetés nálunk

  Legújabb FUE hajbeültetés FUE Superpunch késekkel!

  Sikos Klinikán a legjobb minőségű Cole féle SUPERPUNCH  FUE körkéseket alkalmazzuk  a legújabb technikájú technikájú gépi FUE hajbeültetéseinknél.

   
 • Hajbeültetés referenciáink meggyőzőek

  Referenciáink meggyőzőek!

  SOK  KÖZELI, ÉLES KÉPEN láthatja nemzetközi szintű eredményeinket. 
  Több mint 20 éves tapasztalat, hiteles tudás, barátságos körülmények.

Precíziós Gépi FUE hajbeültetés  Sikos Klinika
tel: +36203733087

A FUE hajbeültetés (hajvételi) technika a hajtüszők egyenkénti kivételére vonatkozik az adóhelyről.

gépi hajbeültetés
A gépi FUE hajvételhez alkalmazott berendezéssel sok graftot, gyorsan, nagy mennyiségű hajjal nyerünk ki.
Különböző méretű és tulajdonságú FUE tűket használunk, mindig az adott körülményekhez alkalmazva. Képen 0.8 és 0.9 mm átmérőjű kések
WAW FUE SYSTEM
WAW FUE SYSTEM intelligens pedálja
Hybrid Trumpet Punch
Hybrid Trumpet Punch

A Sikos Klinikán a teljes sikeresség érdekében a FUE hajbeültetés hajvételi szakaszában a graftok (hajtüsző egységek) körbevágását speciális gépi FUE eljárással végezzük, ehhez 2016 novemberétől Magyarországon először és egyedülállóan alkalmazzuk a "WAW FUE SYSTEM" berendezést és a hozzávaló "Hybrid Trumpet Punch" tűket.
Ez a rendszer többfajta újításon alapszik amivel még jobb minőségben lehet biztosítani a FUE hajvételt. Maga a hajvételi berendezés egy igen érzékeny"intelligens" pedálba szerelt vezérlő, amely a kézidarabban lévő motort működtetve a hozzá illesztett punch kés ( FUE tű) oszcillációs mozgását idézi elő, ezzel biztosítva a könnyű és biztonságos graft vételt még nehezen kezelhető fejbőrökben is.
Az eszközhöz tartozó"trombita" FUE tűk szintén a sérülésmentes FUE hajvételt szolgálják. Ezek úgynevezett "flat" tűk, azaz "lapos" végű punch kések, melyet mint a trombita kiszélesedő végét kell elképzelni.  A WAW  FUE hajvételi rendszer és a hybrid trumpet punch együttes használata egyesíti az éles és tompa tűk, illetve a manuális és gépi technika előnyeit azok esetleges hátrányai nélkül.

JOBB HAJVÉTEL - ELŐNYÖSEBB, HATÉKONYABB EREDMÉNY!!
Más esetekben a Cole féle éles FUE punchokat alkalmazzuk ha a szöveti viszonyok miatt azzal érjük el a legjobb vételt.

A precíziós gépi FUE hajvételi technika nagy előnye, hogy egy graftban a legtöbb hajszálat nyerjük ki és ültetjük át.

A gépi FUE hajbeültetést ( különböző típusú, de hasonló elveken működő berendezésekkel) ma a világon már sok száz klinikán alkalmazzák.

Milyen a minőségi hajbeültetés és milyen a nem természetes hatású hajbeültetés? Nézze meg itt!

Mit jelent a FUE hajbeültetés, gépi FUE hajbeültetés kifejezés?
FUE hajbeültetés esetén az adóhelyről a hajtüsző egységeket nagy nagyítás alatt, az erre a célra kifejlesztett motorizált géppel forgatott mikro-körkéssel vágjuk körbe, így biztosítva a sok és teljes értékű graftok kinyerését rövid műtéti idő alatt.  A FUE motor forgási sebessége változtatható, mint ahogy a vágási mélység is, mindig az adott szöveti környezethez viszonyítva. A gépi technika  mindenben megfelel a FUE hajvétel követelményeinek, ugyanúgy, mint a kézi (manuális) vételi eljárás. ( Félreértések tisztázására: a gépi FUE technika csak a graftok körkéssel történő körbevágására vonatkozik, a kihúzást és a beültetést minden esetben kézzel végezzük. A hajbeültetés alapvetően manufakturális, "kézműves" tevékenység, csak így lehet a legnagyobb precizitást biztosítani - egyenlőre. )

A gépi FUE eljárás előnye, hogy gyorsabb és pontosabb hajvételt tesz lehetővé.
A szakmai gyakorlatban ugyanezen az elven sokfajta berendezés szolgálja ezt a technikát. Így például ide sorolható pl. a SafeSystem (ez is egy ugyanúgy forgómotorral ellátott berendezés, de elvileg tompább mikrokörkésekkel működne, ez az összes különbség más berendezésekhez viszonyítva), vagy  a NeoGraft (máshol IFA AUTOMATIC HAIR PUNCH néven találjuk), amely annyiban más, hogy a körbevágott graftokat vákummal kiszívja egy tartályba ( ez  azonban problémát okozhat, mert a graftok elakadhatnak a tartályhoz vezető csőben, illetve a tartályban ragadhatnak és kiszáradva értéktelenné válhatnak), vagy a hasonló elven működő ATERA FUE-100 és a SmartGraft berendezés. A Cole- féle PCID, amely a forgómotor teljesítményét számítógép segítségével állítja be. Ezen kívül nagyon sok egyéb motor van még forgalomban illetve használatban, melyet orvosok maguk fejlesztettek ki. Az ARTAS robot egy motorizált hajvételi berendezés, de itt a gép teljesen automatizáltan, önállóan dolgozik, az előre betáplált paraméterek szerint. A robot technika is csak körbevágást végzi, a hajbeültetés több szakasza ( graftok kihúzása, beültetése) továbbra is kézi technikával történik. Az ARTAS legújabb szoftvere lehetővé teszi a befogadó nyílások elkészítését is. Remélhetően lesz még további előrelépés ezen a területen is!

Természetesen egyik technika sem jobb, mint bármelyik másik, mindegyik alkalmas a megfelelő hajbeültetési eredmény elérésére, de nagyon sok függ még a műtét sok más körülményétől és főleg az operáló orvostól.

S- FUE hajbeültetés, a sikeres stratégia a legjobb hajbeültetési eredményhez

Az S-FUE hajbeültetés részleteit a Sikos Klinika több mint 20 éves hajbeültetés tapasztalat alapján állította össze. Az S-FUE technika nem a FUE hajvételi módszer továbbfejlesztett változata, hanem azoknak a technikai megoldásoknak az összesége, amellyel a FUE módszer a legjobb hatékonysággal hajtható végre. Kevesebb graft, több hajszál, olcsóbb műtét!

Gépi FUE hajbeültetés rövid video ismerető


Az alábbi videóban Gábor hajbeültetés műtétjének részleteit kisérhetik figyelemmel, 1'30" -tól pedig a gépi FUE hajvételi technikát láthatják közvetlenül.

 

 

hajbeültetés blog

Akciós hajbeültetés árak! 

Alacsony árak, hajszálanként 135 Ft-tól!

10 % kedvezmény a teljes műtéti díjból!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre és Ön jogosult lesz  igénybe venni a  kedvezményeket!
Hírlevél feliratkozás itt!

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés?

2016.10.18.

Két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos hajbeültetés? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés!Indoklás:

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

FUE hajbeültetés kiterjedt kopaszág esetében két műtéttel, 5114 graft, 10568 hajszál átültetése

2016.05.22.

Két lépcsős FUE hajbeültetés nagy hajhiány fedése gépi FUE hajbeültetés technikávalPáciensünk középkorú férfi, Norwood VI. fokozatú hajhiánnyal. Ahogy a képeken látszik ez már kiterjedt kopaszodást...

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 

Minőségellenőrzés, minőség biztosítása hajbeültetés során

2016.01.21.

Minőség ellenőrzés, minőség biztosítása hajbeültetés során.  A Sikos Klinikán végzett  hajbeültetés műtétek során minden lépést többszörösen ellenőrzünk, és minőségi kontrollnak vetünk alá.

Tovább a teljes bejegyzéshez >>
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /gepi-FUE-hajbeultetes.html